NextGEN Gallery – WordPress Gallery Plugin

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) NextGEN Gallery – WordPress Gallery Plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33126

    lu007
    Participant

    Dobrý den, prosím o pomoc. Nainstaloval jsem NextGEN Gallery – WordPress Gallery Plugin, ale po jeho nainstalovani nejsem schopen nic z úprav udělat. Pokaždé když kliknu na jakýkoli odkaz (např. pluginy,…) tak se mi objeví bílá obrazovka). Nevím, jak se tam dostat, abych ho deaktivoval….Děkuji za pomoc. LZ

    #33128

    mirekk
    Participant
    Web

    Přes FTP přejmenujte jeho adresář. Najdete ho v /wp-content/plugins/
    Zkuste místo NGG jiný – Photo Gallery NGG je dost náročný na systém.
    Jak vypadá Photo Gallery v praxi najdete na uvedeném odkazu, nebo koukněte na moje stránky (jen galerie, nepoužívám alba). Příklad

    #33129

    lu007
    Participant

    Děkuji V8m. PAráda. Krásný den. LZ

    #33132

    admin
    Keymaster
    Web

    NextGEN Gallery občas způsobuje různé problémy, nejčastěji je to konflikt s nějakým jiným pluginem nebo nedostatečná PHP paměť (memory_limit). Jaký používáte hosting a jakou máte PHP paměť? Případně je potřeba se podívat přímo do chybových logů, každá bílá obrazovka je vlastně nějaký Fatal error, který by se tam měl zapsat.

    @mirekk měl s tímto pluginem ale mnoho souvisejících trápení, takže chápu, že se odhodlal přejít na jiné řešení, plugin Photo Gallery vypadá velmi dobře hodnocený, jen pozor, některé funkce jsou placené… Podařilo se ho zprovoznit?

    #33134

    lu007
    Participant

    Dobrý den,
    jsem v tomto amatér a samouk :-)….. co jsem teď koukal tak PHP memory_limit:
    48 MB … hosting u systems90…je základní, prozatím…..Extra Lite | PHP 5.5.38, FTP (100 MB), E-Mail (0 MB), MySQL (100 MB) ….Nainstaloval jsem PG WP, jak jste mi doporučoval. Uvidíme. Jste velice laskav. Děkuji Vám.

    #33150

    admin
    Keymaster
    Web

    @lu007: Díky, máte pravdu, základní tarif u Hosting90.cz má memory_limit jen 48 MB, což bude patrně příčina problému. Pokud budete chtít NextGEN Gallery do budoucna používat, tak budete potřebovat alespoň 64 MB (ideálně 128 MB).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti