NextGen Gallery – po aktualizaci se nejde přihlásit

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) NextGen Gallery – po aktualizaci se nejde přihlásit

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29895

    hanaz
    Participant

    Dobrý den, včera jsem provedla aktualizaci NextG Gallery. Od té doby se nelze přihlásit na naše stránky, když zadám přihlašovací údaje, píše mi to – Web nemůže zobrazit tuto stránku – po několika pokusech při prohlížení webu jsem přihlášená, ale pokud kliknu kamkoli na možnost dostat se na správu našich stránek, opět – web nemůže zobrazit tuto stránku. Na webu nelze zobrazit stránku fotografie. Prosím, pomoc, potřebuji neztratit fotografie. Děkuji

    #29896

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    nejdříve bych Vám doporučil si kompletně zálohovat stránky stažením přes FTP.

    Mohlo dojít k chybě během aktualizace, tak až budete mít stránky zálohované, stáhněte si plugin NextGEN Gallery, rozbalte si jej u sebe v počítači a přes FTP plugin ručně aktualizujte přepsáním souborů.
    Pokud ani to nepomůže, zkuste složku pluginu NextGEN Gallery přejmenovat, tím by jste měla plugin deaktivovat a snad se dostanete do administrace. To by ale byla složitější cesta, protože by to znamenalo, že si plugin s něčím nerozumí.

    #29901

    hanaz
    Participant

    Dobrý den, děkuji za odpověď.
    Udělala jsem vše, dle návodu, ale přepsání nestačilo. Zkusila jsem starší verze NG Gallery, teprve 2.1.43 mě sice pustila na web, nebyla aktivovaná, ale po aktivaci zase stránka nedostupná. Takže jsem přes FTP smazala NG Gallery úplně a vše ostatní funguje. Budu zkoušet tam nějak dostat i funkční NG Gallery.
    Krásný předvánoční čas.

    #30516

    hanaz
    Participant

    Dobrý den,
    dnes proběhla další aktualizace WordPressu, takže jsem znovu zkusila NextGen Gallery, ale problém stále přetrvává – po aktivaci galerie naskočí chybová hláška a nelze se ani přihlásit. Vymazala jsem přes FTP všechna fota, ale ani to nepomohlo. Přitom jsme NG Gallery používali několik let a naprosto bez problémů. Zkoušela jsem i starší verze, ale bez úspěchu.
    Kdyby náhodou měl někdo stejný problém a povedl se mu vyřešit, prosím, podělte se, poraďte. Jsme základní škola a rodiče si zvykli na fotečky z akcí.
    Krásný den a děkuji

    #30563

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém může být na straně pluginu NextGEN Gallery nebo se třeba něco změnilo na serveru. Jaký používáte hosting? Nemáte nějaký vlastní server? Začal bych asi zjištěním, kde je přesně problém, tzn. musíte zjistit, kde se ukládají všechny chybové hlášky. Většinou je to soubor s názvem error_log, ale každý hosting na to má jiná pravidla, takže je to složitější. Až tento soubor seženete, tak tam musíme najít konkrétní chybu a od ní se zase odrazit dále… Bohužel žádné jiné jednoduché řešení není, plugin NextGEN Gallery používá mnoho různých webů a i když obsahuje nějaké chyby, tak je lze většinou vyřešit nebo jde o nějaký konflikt s jiným pluginem či šablonou. Zkoušela jste také deaktivovat všechny ostatní pluginy, nasadit výchozí šablonu Twenty Seventeen a vyzkoušet jen samotný plugin NextGEN Gallery? Tím by se vyloučil případný konflikt a pak už by šlo opravdu zcela jistě o nějaké nastavení serveru…

    #30655

    hanaz
    Participant

    Dobrý den, tak jsem zkusila základní šablonu, deaktivovat pluginy a stále nic. Dnes se navíc přihodilo, že při nahrávání mediálního souboru (jídelníček v pdf) se mi objevuje hláška: Tento typ souboru bohužel není z bezpečnostních důvodů povolen.
    Jsme u Českého hostingu, používáme pouze plugin My Category Order a rádi bychom i NextGen Gallery. Potřebuji někoho, kdo mi to opraví, sama to nezvládnu a nevím, koho oslovit.
    S pozdravem, Hana

    #30660

    admin
    Keymaster
    Web

    @hanaz: Pošlete prosím přihlašovací údaje (administrace WordPressu a FTP), mohu se na to podívat detailně v rámci placené zakázky. Český hosting by měl být víceméně bezproblémový, takže by tam NextGEN Gallery měla fungovat. V nastavení hostingu prosím zapněte logování chybových hlášek (log_errors).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti