NextGen Gallery – nelze editovat

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) NextGen Gallery – nelze editovat

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32614

    davidhart
    Participant

    Zdravím všechny zkušené uživatele a prosím o radu: Používám NextGen Gallery 2.2.2 Naplnil jsem galerii obrázky a vložil do stránky. Doposud bylo vše OK. Pokud chci ale v nastavení galerie na stránce něco změnit, kliknu ve stránce na tlačítko pro editaci a ukáže se mi prázdné okno – viz obrázek.
    Dělá mi to v Chromu i Mozzile, zkoušel jsem z nich odstranit cookie a cashe a stále stejné.
    poradíte mi někdo, co s tím?

    Díky David

    #32617

    admin
    Keymaster
    Web

    Obrázek se nepodařilo nahrát? Nemůže tam být konflikt s nějakým jiným pluginem nebo šablonou? Máte dostatečnou PHP paměť (aneb memory_limit)? NextGEN Gallery je v tomto ohledu docela náročná…

    #32619

    davidhart
    Participant

    Zda mám nějaký konflikt nevím, nic mi to nehlásí, pluginy mám nainstalované jen asi 4. Co se paměti týká, mám standardní hosting na gigaserver.cz, takže předpokládám, že by měl stačit.Jaká je prosím minimální hodnota memory_limit aby to chodilo?

    Attachments:
    #32622

    Azifaral
    Participant
    Web

    Já bych to zase s tím memory_limitem moc nedramatizoval. Jsme na Forpsi, kde je 128 MB (předpokládám, že dnes už na hostingu méně nedostanete), aktuálně máme v Nextgen Gallery 377 galerií – 14 443 obrázků, návštěvnost 3500 unikátních users denně a bez problémů frčíme. Ten problém bude zcela jistě někde jinde. Zkusil bych reinstalaci pluginu, změnu šablony na základní atd. Je ale pravda, že když jsme zkoušel ten náš web stěhovat na papírově silnější hostingy, tak si proti Forpsi ani neškrtly. A to nechci tady nějak to Forpsi propagovat, nic mi neplatí :D :D :D.

    #32624

    admin
    Keymaster
    Web

    @azifaral: Pravda, vypadá to, že Gigaserver minimum 128 MB, což by mělo stačit. Jen počkejte, až udělají ve Forpsi nějaký update serveru :-)

    @davidhart: Když zkusíte deaktivovat všechny ostatní pluginy a nasadíte šablonu Twenty Seventeen, tak to stále nefunguje? Jaký máte u Gigaserveru tarif?

    #32630

    Azifaral
    Participant
    Web

    @admin: No jsme u nich u 3 rok, takže nějaké ty update proběhly a zatím (musím zaklepat) je to pořád velmi dobré. To je právě vcelku ukázka toho, že prostě papírově to může vypadat nějak, ale v reálu je to potom zcela jiné.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti