Nextgen

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2185

    LSN
    Participant

    Zdravim, nejak to nechapu ale kdyz kliknu na nahledovy obrazek tak se mi zvetsi a pres nej se objevi prezentace obrazku a to ja nechci. Chci proste jen a pouze zvetseni nahledu. Co s tim diky.

    #12790

    LSN
    Participant
    #12791

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslíte náhledy obrázků dole v galerii? Vypadá to, že se překrývají dva různé zobrazovací efekty. V pluginu NextGEN Gallery máte patrně nastaven efekt Shutter (černé pozadí stránky). Podívejte se do menu Galerie – Nastavení – Efekty co tam máte přesně nastaveno. A když ho kliknutím zavřete, tak se načte ještě nějaký další efekt, trochu mi to připomíná Lightbox. Může ho automaticky načítat šablona nebo nějaký další plugin. Záleží na tom, čeho se chcete zbavit? Pokud jde o Shutter, tak stačí v nastavení pluginu NextGEN Gallery místo něj zvolit možnost “Žádný”. A pokud chcete odstranit druhý efekt (křížek v pravém rohu), tak budete muset zkoušet deaktivovat pluginy, které by to mohly způsobovat, případně zkusit nasadit výchozí šablonu Twenty Eleven.

    #12792

    LSN
    Participant

    Diky za pomoc uz to funguje jak ma…

    #12793

    admin
    Keymaster
    Web

    A čím to bylo nakonec způsobeno?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti