Neudstále schvalování komentářu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Neudstále schvalování komentářu

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  vodkaci a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1214

    kingstonCZ
    Participant
    Web

    Dobry den mam problem tak trochu se schvalovaním komentářu . Nechcu abych je musel pořad schvalovat chcu že když tam někdo napiše tak se to tam ihned oběví v nastaveni WordPressu to buď dělam špatně nebo to nemužu najít Zaškrtl/odškrtl jsem poličko Administrátor musí každý komentář schválit (bez ohledu na možnosti níže) boužel ikdyž je zaškrtle/odškrtle nefunguje ani jedna z možnosti … nějaka rada ?

    #9483

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pokud jste odškrtl políčko “Administrátor musí každý komentář schválit (bez ohledu na možnosti níže)”, dáváte tím najevo, že nechcete ručně schvalovat každý komentář. Pod tímto polem se ale nachází též pole “Autor komentáře musí mít alespoň jeden již dříve schválený komentář”, které pokud máte zaškrtnuté, budete muset ručně schvalovat komentář každého, komu jste předtím alespoň jeden neschválil ( toto řešení je dle mě optimální ). Pokud tedy komentáře nechcete ručně schvalovat, odškrtněte obě zmíněná políčka. Doporučuji pročíst Kodex: http://codex.wordpress.org/Comment_Moderation . Jako zajímavost připojuji odkaz na tento plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/automatic-comment-scheduler/ .

    Přeji hezký den.

    Neteyes.cz

    #9484

    kingstonCZ
    Participant
    Web

    Děkuji :-)

    #9485

    vodkaci
    Participant

    Mám stejný problém, ale obě zmiňovaná políčka mám odškrtnutá (prázdná) a stejně musím každý komentář schvalovat. Kde je chyba?

    #9486

    admin
    Keymaster
    Web

    vodkaci: Nepoužíváte nějaký plugin nebo nastavení pro spam? Nemáte aktivní nějaké další nastavení, např. nějaké výrazy pro pole “Schvalování komentářů”? Zkuste si projít celou stránku Nastavení – Komentáře. Dále můžete zkusit deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu. Stále není možné komentář vložit bez schválení?

    #9487

    vodkaci
    Participant

    Pravda, deaktivovala jsem akismet a už to funguje bez schvalování. Díky.

    #9488

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže tam nebyl problém se schvalováním komentářů, ale spíše s tím, že byly všechny komentáře označovány jako spam pomocí pluginu Akismet?

    #9489

    vodkaci
    Participant

    To si myslím, že ne, chodily mi všechny komentáře ne jako spam, ale přímo ke schválení.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti