Neodesílají se formuláře

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  brendon a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19251

    Eurcln
    Participant
    Web

    Mám na CZ i PL webech Contact Form 7 a Fast Secure. V ČR vše funguje ok, ale na PL webu se ani jeden formulář neodešle. http://www.euroclean.com.pl/zglos-zdarzenie-serwisowe/ – Teď funguje protože jsem nainstaloval WP-Mail-SMTP a mail se posílá přes jiné smtp. Někde jsem se dočetl, že možná musím něco povolit v header.php, ale nepochopil jsem to.

    #19253

    admin
    Keymaster
    Web

    Také netuším, co jste se kde dočetl :-)

    Pokud nefunguje standardní odesílání emailů pomocí PHP, tak to se občas stává a budete muset přijít na to, kde je příčina problému (postupovat můžete např. podle tohoto tématu).

    Oba weby fungují na stejném hostingu? Liší se ještě něčím? Zkoušel jste deaktivovat všechny ostatní pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen?

    #19254

    Eurcln
    Participant
    Web

    Ok, téma prostuduju. Pluginy jsem deaktivoval. Beze změny. Hosting je právě jiný. Nejde to na home.pl, kde z podpory právě napsali něco ve smyslu, že musím ověřit hlavičku mailu. Třeba na Savaně dělal podobný problém zapnutý Safe mod. Měnil jsem i šablony, také beze změny. Aktualizoval WP na nejnovější a nic.

    #19270

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže nefunguje ani základní PHP funkce mail()? Jsou emaily při odesílání zaznamenány pomocí pluginu Email Log? Ještě mě napadá, že je u některých hostingů nastavena restrikce a emaily přes PHP je možné odesílat pouze z domén, které jsou u nich hostovány, takže tam zkuste jako odesílatele nastavit např. info@euroclean.com.pl. Pokud ale přesto nefunguje ani základní funkce mail(), tak bych určitě kontaktoval přímo podporu hostingu a zeptal se jich na to (s příkladem zdrojového kódu, kde email nejde odeslat).

    #19274

    Eurcln
    Participant
    Web

    Do Email Log se zaznamená vše v pořádku. Tohle:

    <?php
    if (mail('muj@email.cz', 'Test', 'Obsah')) { echo "Odeslano"; } else { echo "Chyba"; }
    ?>

    Napíše taky odesláno.
    Problém přetrvává i když je u formulářů nastaven mail na doméně webu. Funguje jen, když jsem tam nastavil úplně jiné SMTP.

    #19275

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže tím by mělo být na straně hostingu vše v pořádku. A co ostatní výchozí emaily WordPressu, např. když se zaregistruje nový uživatel nebo někdo napíše komentář? Tyto emaily chodí nebo také vůbec nedorazí? Jde o to, zda je ovlivněn celý WordPress nebo jen odesílání prostřednictvím pluginu Contact Form 7.

    #26944

    tessi
    Participant

    Co se týká kontaktního formuláře, zkusila jsem přeinstalovat, nainstalovat jiný – vždy se formulář tvářil, že je vše v pořádku a e-mail se ze stránky odeslal, ale nikdy nedorazil. Problém se vyřešil po přejití na placený program s podporou e-mailů (dříve Endora Free, nyní Endora Plus – vše funguje jako na drátkách – zatím na týden na zkoušku zdarma).

    #29439

    brendon
    Participant

    Ahojte. Mam obdobny problem spravy neposiela “Seos Contact Form” odporučaný “Contact Form 7” a nic. Este som skusil AccessPress Anonymous Post, ten funguje ale zatial som nezistil ako nastavit aby posielal email odosielatelovy. A nevýhoda, ze popisky su v anglictine.
    Este som skusil to co napisal Eurcln, Email Log, ale bud som to zle pochopil alebo to nefunguje. Namiesto: muj@email.cz som napisal svoj. A nic.

    Som v tomto uplny zaciatocnik, tak skuste to mi to prosim vysvetlit jednoducho. Este mam problem, ze anglictinu moc neovladam. :-/ Dakujem za info.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti