Nelze se přihlásit do administrace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nelze se přihlásit do administrace

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Vendulka a poslední změna je stará 5 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36582

    Vendulka
    Participant
    Web

    Ahoj,
    dva roky jsem kvůli velmi komplikovanému zdravotnímu stavu nebyla u PC, natož schopná starat se o web, který tři krásné roky pomáhal lidem s bojem v ošklivé nemoci.
    Nyní se konečně po probuzení z bezvědomí snažím ke všemu pomalu vracet. Potíž je, že během těch dvou let nebyl nikdo, kdo by se postaral o aktualizace. Navíc web nemá ani ochranu ve formě https, takže je ve výsledku pohlcen různými šmejdy a viry.

    Jsem teď dost zoufalá. Nakonec se ukázalo, že se nemohu přihlásit ani do administrace. Když zadám přihlášení, odpovědí mi je tato chybová hláška:
    Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /www/zivot-s-rs.cz/zivot-s-rs.cz/wp-includes/class-oembed.php on line 421

    Znáte ji někdo? Víte, co bych s ní mohla zvládnout udělat?
    Děkuji za každou dobrou radu.

    Pokud by se náhodou někomu chtělo mi i vzdáleně pomoci, byla bych neskonale vděčná. Jsem na to sama a dost zoufalá.
    Vendulka

    #36583

    flashrad
    Participant

    Pokud chcete, pošlete mi přístupy do webu a do ftp. Podívám se na to přes víkend a zprovozním.

    #36584

    Vendulka
    Participant
    Web

    Děkuji za nabídku.
    Dneska jsem konečně dohnala technickou podporu webhostingu a od nich se dozvěděla, že je web silně zavirovaný – což jsem věděla i bez nich. Prý jej zprovozní, samozřejmě za poplatek, který se pohybuje v rozmezí 1.500-2.500,-Kč bez DPH, což je více než třetina mého invalidního důchodu a tudíž netuším, kde bych je měla vykouzlit.

    Do FTP se dostat dokáži, ale do administrace, respektive do správy webu, si hesla již nepamatuji (v bezvědomí se toho z hlavy vykouří fakt hodně). Spoléhala jsem na to, že vyplním přihlašovací jméno a kliknu na “Zapomenuté heslo”.

    Nejjednodušší cestou by samozřejmě bylo web “vymazat” a začít znova, jenže to nemohu udělat. Web stojí na příbězích lidí a od nich kopie nemám. Tedy pár jich mám, ale to je jen zlomek. Navíc články, které jsem jim psala já, také žádné kopie nemají a mnohé by bylo škoda ztratit – ne kvůli mému egu, ale kvůli obsahu samotnému.

    Dokáži tedy v tuhle chvíli zpřístupnit jen FTP. Nic víc v rukách prostě nemám. Chcete-li mne kontaktovat přímo, využijte, prosím, mého e-mailu admin@zivot-s-rs.cz, jsem na něm k zastižení (otevírá mi jej jedno z mála hesel, které si pamatuji).
    Děkuji,
    Vendulka

    #36677

    admin
    Keymaster
    Web

    Podařilo se už problém odstranit? Pokud je web zavirovaný, tak se musí pořádně pročistit, bohužel těžko odhadovat v jakém je stavu (patrně s tím i nějak souvisela chyba z úvodního příspěvku). Může to být práce na hodinku nebo klidně celé odpoledne :-( Mohu se na to zkusit nezávazně podívat, ale času nemám moc, takže neslibuji… Jaký používáte hosting? Pošlete mi prosím přístupy (FTP), zkusím se k tomu během příštího týdne dostat. Heslo by pak neměl být problém obnovit.

    #36752

    Vendulka
    Participant
    Web

    Moc děkuji za nabídku, jeden člověk se nabídl již před vámi. Práce je už téměř u konce, zbrzdila se jen mým pobytem na transfuzní klinice, ale web je v základu obnovený a funkční, teď ladíme jen detaily a rychlost.
    S poděkováním
    Vendulka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti