Nejvhodnější šablona

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ScheRas a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6459

    Madsim
    Participant

    Hezký den,

    začínám ve wordpressu a našel jsem si pro mě nejvhodnější šablonu Mesocolumn. Jenže vypadá pěkně jako demo, nicméně mi i po několikadenním úsilí se nepodařilo ji dát alespoň do podobné formy. Na své stránce potřebuji jen úplně základní věci – hlavní rubriky s články, kdy se zobrazí titulek článku s obrázkem a začátkem textu, po rozkliknutí se zobrazí celý – přesně jak je na šabloně v demu (tato funkce s obrázkem mi nešla u žádné ze šablon twenty… – vždy šel dát jen náhledový obrázek, což znamenalo obraz k dané rubrice přes celou stranu), poté potřebuji dát do pravého sloupce archiv článků, odkaz na facebook (nevím, jak jej tam dát) a reklamu (v podobě malých obrázků s nadpisem SPOLUPRACUJEME – rovněž absolutně nevím, jak na to). Jak říkám, velmi se mi líbí rozložení výše uvedené šablony, ale ať se snažím jakkoliv, nemůžu tam najít pravý sloupec, stránka je bez nich a nastavení nikde nevidím. Zřejmě stačí nainstalovat pluginy, ale umím jen instalaci přímo z vyhledavání v šabloně. Pokud mi někdo poradí ,,umísti text neco.php tam a tam, tak jej poprosím o radu, kde to umístit. Všude totiž tyto rady vidím, ale absolutně nechápu, kde mám tyto texty (myslím tím <form action=”” method=”post”> např.) psát, či co to vlastně je.

    Mnohokrát Vám děkuji za odpověď, vím, že můj dotaz je poněkud obsáhlejší, proto budu vděčný za alespoň částečnou odpověď – zejména to, jestli jde dát k mé šabloně pravý sloupec a jak jej upravovat -ta reklama a odkaz facebook (pokud ne, tak nějaká vhodnější šablona) a popř. také vysvětlení oněch pluginů s php. – či co to je – texty).

    Děkuji, Petr

    #17644

    ScheRas
    Participant
    Web

    Pro Vás bude asi nejlepší, když na to využijete nějaké pluginy. V oficiálním repozitáři jich je přehršel a na všechno, co jste popsal, se tam nějaký najde. Pokud pořád nevíte co a jak, možná byste mohl popřemýšlet o tom, že si na tuto jednoduchou práci někoho zaplatíte, zkušenému člověkovi to určitě nezabere víc než hodinu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti