Nejlepší šablony WordPress v roce 2013

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Oznámení Nejlepší šablony WordPress v roce 2013

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  Musilda a poslední změna je stará 10 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5154

    phoenix
    Participant
    Web

    Našel jsem na jednom českém webu seznam zajímavých FREE šablon pro WordPress. Jsou tam opravdu hezké a profesionální šablony.

    Tak kdyby někdo chtěl: http://www.webzoom.cz/nejlepsi-sablony-pro-wordpress-zdarma-v-roce-2013/

    #16786

    dragon
    Participant
    Web

    Fajn kolekce free šablon ze které většinou čerpám je také zde…

    Odkaz odstranil admin!

    #16787

    romansentej
    Participant

    není nad to si hodit odkaz na svůj vlastní web :-D

    tohle sice není moje, ale někdy tam něco hezké je…

    Odkaz odstranil admin!

    #16788

    Musilda
    Participant
    Web

    Není nad to hodit sem odkaz na web, který se tváří jako web s free šablonami, které vedou na Themeforest. Také používám affil odkazy, ale nikdy bych si nedovolil označit sekci free šablony a hodit tam odkazy na placený šablony s affil odkazem.

    #16789

    admin
    Keymaster
    Web

    Musilda: Díky za upozornění! Doufal jsem, že uživatelé fóra nebudou vkládat odkazy na pochybné weby… Na fóru se affiliate odkazy nepoužívají, abychom zajistili objektivitu zveřejněných informací, takže se je snažím všude mazat. A to bez výjimek! Ani u admina nikdo nenajde jediný affiliate odkaz, a že už bych si za provize mohl koupit něco pěkného :-) Jediná reklama je v pravém sloupci fóra (Sponzor), ale ani to není affiliate. Když tady doporučím nějaký placený plugin, šablonu či hosting, tak je to kvůli kvalitě. Kdybych tam vkládal ještě affiliate odkaz, tak už mohou být důvody jiné :-) Nejčastější jsou pokusy o vkládání odkazů na Wedos a ThemeForest, ale to není problém sledovat…

    Nemám problém s odkazem na vlastní projekty (weby, školení, placené věci), ale žádám alespoň nějakou přidanou hodnotu pro uživatele :-)

    A pro ostatní: Velmi kvalitní šablony naleznete např. zde. Neobsahují viry a měly by obsahovat základní standardy WordPressu.

    #16790

    romansentej
    Participant

    Jen pro informaci, když už je tady chytrost co se dá vyvážet, odkazy jsou na themeforest kde je demo šablony, ale ke stažení je šablona free na jiném serveru. Já jen aby jste náhodou nepřetekli chytrostí. Já co jsem viděl není tam ani jeden affil na jiný web krom sidebaru, ale to vám nikdo nekáže na to klikat. Musilda dva krát měř jednou….víš jak :-D

    #16791

    admin
    Keymaster
    Web

    romansentej: Šlo myslím o ten první odkaz (o příspěvek výše). Druhý odkaz jsem ale zrovna odstranil také, protože se mi ten web prostě nelíbil. A nezapomenu samozřejmě ještě trochu chytrých poznámek :-) Podivná doména (obsahující “wordpres” pouze s jedním s), odkazy na free download přes nějaký pochybný reklamní systém, všude na webu reklama… Myslím, že se dá najít mnoho lepších webů s šablonami, když už tu chceme nějaké zmiňovat. Ani jeden z těchto webů bych uživatelům fóra nedoporučil, takže jsem je smazal.

    #16792

    romansentej
    Participant

    aha jo, noooo jak za totality…se mi nelíbí a hotovo, ano jsi admin…tak si adminuj posluhové ať donáší. Nic jiného mě při tomhle egoistickém chování nenapadá. Tady už nevlezu, naštěstí jsou i jiné a lepší fora o wordpresu. S dovolením ruším účet.

    #16793

    Musilda
    Participant
    Web

    Tak když to není tvoje, tak nechápu, proč se rozčiluješ, že to admin smazal. Mě nevadí, když někdo má na webu affil odkazy, ale aby byly v kategorii free šablony? Když jsem kliknul na odkaz demo, tak mne to přesměrovalo na themeforest a když jsem zkusmo kliknul na download (té free šablony, co má demo na themeforest), tak mne to přesměrovalo na web, kde byly reklamy na půjčky. Dál jsem to ani nestudoval. I kdyby tam byl nakrásně odkaz na stažení, tak na themeforest jsou placené šablony, takže levá. Normálně se takto neangažuji, ale tohle už bylo moc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti