Nejdou nahrát obrázky!

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1996

    Piero
    Participant
    Web

    Ahoj, začal jsem teprve před chvílí používat WordPress, všechno funguje jak má, hrozně mě to baví, ale mám dva problémy. Oba dva jsou opravdu zásadní.

    První je, když chci nahrát obrázek, tak potom co to nahraje na 100%, zobrazí se nějaké menu s upravami, ovšem samotný obrázek se nezobrazí a opravdu už nevím co s tím. Viz http://www.sevatech.cz/ups-office/

    Také když chci změnit záhlaví fotku, nahraje se to, ovšem obrázek to žádný neukáže, jen bílé pole a jsem z toho dost smutný:(

    Druhý problém je, jak je možné odstranit možnost vložení komentáře pod příspěvky, nebo teda samotné stránky? Mám stránky čistě informační, nepotřebuji žádné názory.

    Děkuji moc za pomoc

    Jsem fakt v koncích:D

    S pozdravem

    P. Š.

    #12488

    Marp
    Participant

    Odpovím na druhý dotaz: plugin Disable Comments > http://wordpress.org/extend/plugins/disable-comments/

    U těch obrázků: něco podobného mi v počátcích dělalo, když jsem měl v administraci > Nastavení > Média měl zaškrtnuté pole “Ukládat nahrané soubory do podadresářů přehledně pojmenovaných po jednotlivých měsících a letech”

    …a ještě tohle:

    a href="http://www.sevatech.cz/ups-office/ups-office/" rel="attachment wp-att-43"><img class="aligncenter size-full wp-image-43" title="UPS-OFFICE" src="http://www.sevatech.cz/wp-content/uploads/UPS-OFFICE.gif" alt="" width="670" height="378"

    #12489

    Marp
    Participant

    A proč dáváš jako zdroj obrázků FTP server???

    <img class="aligncenter" title="sinusove stridace" src="ftp://ftp.sevatech.cz/www/soubory_editor/image/invertor_ups.gif" alt="" width="688" height="303"

    Člověk přijde na stránku a vyskočí na něj okno s přihlášením na FTP server!!!

    #12490

    Piero
    Participant
    Web

    To jsem zkoušel jak to bude vypadat, protože nemám šanci si tam nahrát jakýkoliv obrázek normálně nebo z galerie… Aha,a nic jiného tě nenapadá co by to mohlo způsobit? Ty složky a soubory se na ftp vytvoří, mám je i v adresáři,jen ten wordpress je nedokáže vzít:/

    #12491

    admin
    Keymaster
    Web

    Díval jsem se na web a už je to asi v pořádku, protože tam žádný problém s obrázky nevidím? Nejlepším způsobem je nahrávat obrázky přímo do WordPressu a nijak neměnit jejich cesty, případně zadávat speciální cesty s protokolem ftp. Samozřejmě je možné obrázky načítat i odjinud (CDN, jiné umístění), ale k tomu slouží speciální funkce a pluginy a musel byste nám nejdříve podrobně popsat, čeho chcete přesně dosáhnout…

    Marp: Problémy s nahráváním obrázků při zaškrtnuté volbě Nastavení – Média – Nahrávání souborů – “Ukládat nahrané soubory do podadresářů přehledně pojmenovaných po jednotlivých měsících a letech” se objevuje zejména u serverů se zapnutým safe_mode.

    Duplicitní dotaz je zde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti