Nejde se nalogovat kvůli pluginu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nejde se nalogovat kvůli pluginu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3040

    mansur
    Participant

    Dobrý den, instaloval jsem si inzertní plugin wp classified. V souboru lang_en.php jsem přepsal několik angl. slov v uvozovkách na česká. Na webu se všechny změny projevily OK. Když jsem ale poté znovu zapl PC a chtěl se dostat do adminu, byl jsem zamítnut hláškou:

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/vir­tuals/36144/vir­tual/www/wp-content/plugins/wp-classified/lan­guage/lang_en­.php:411) in /data/web/vir­tuals/36144/vir­tual/www/wp-includes/plug­gable.php on line 876

    poradte prosím, co dělat?

    #15080

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin wp-classified sice není moc dobře hodnocený, ale zmiňovaný problém by způsobovat neměl.

    1) Pokud chcete plugin lokalizovat, tak je asi lepší vytvořit nový soubor lang_cs.php (jako kopii původního anglického) a pracovat s ním.

    2) Při úpravě souboru patrně došlo k nějaké chybě, možná jste někde udělal prázdnou mezeru navíc nebo se do souboru dostal BOM. Jakým programem jste soubor upravoval? Doporučujeme používat nějaký kvalitní editor, např. PSPad. A při úpravách pozor, aby nedošlo k nějaké nechtěné změně, pořád se pohybujete přímo ve zdrojovém kódu, takže je třeba nahrazovat pouze potřebné řetězce a nic jiného…

    3) Lokalizační soubor musíte buď opravit (viz výše) nebo ho nahradit původním souborem (stáhnete ze stránky pluginu).

    4) Pokud by plugin nereagoval na původní (správný) soubor, tak ho budete muset zcela (a natvrdo) deaktivovat, tedy přejmenovat složku wp-content/plugins/wp-classified. Tím dojde k deaktivaci a poté ho můžete přejmenovat zpět, přeinstalovat a znovu aktivovat.

    #15081

    mansur
    Participant

    Díky moc,
    zkusil jsem tedy zkopírovat zpět soubor lang_en.php a zafungovalo to. Upravoval jsem to vše v webFTP v linuxu, přepisoval jsem poměrně pečlivě, vzdálenosti od uvozovek jsem dodržoval na obou stranách sentence. Přesto se právě u tohoto souboru naskytl problém.
    Píšete, že tento plugin není příliš dobře hodnocen, měl byste prosím tip na vhodnější? Plánuji inzerci zaměstnání a bazar v http://www.invarena.cz

    #15082

    mansur
    Participant

    Zjistil jsem, že v případě souboru lang_en.php je třeba při překládání ponechat poslední paragraf v originále. U všech jiných jazykových verzí byl tento ponechán komplet v AJ. To, že jsem do ně zasáhl, vyvolalo problém s nalogováním.

    #15083

    admin
    Keymaster
    Web

    Duplicitní dotaz je zde.

    mansur: Zajímavé, máte pravdu :-) Původně vždycky nejdříve podezřívám uživatele ze špatné práce se souborem, což ale evidentně nebude tento případ. Ještě můžete zkusit překládat poslední odstavec postupně řádek za řádkem, třeba to dělá jen nějaký konkrétní řetězec a mohl by být odhalen…

    Další zajímavé tipy na pluginy vhodné pro provozování inzerce najdete v souvisejících tématech.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti