Nejde mi nahrát šablona

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2892

    Kitzi
    Participant

    Nejde mi nahrát do WP,vždy mi to spadne,že vyprsel cas spojeni.Kdyz to zkousim pres Total Commander,tak se tot take nenahraje,nevim tedy jestli to ale v tom FTP delam spravne,dam to do WP-content—themes a nic,nema se tam kliknout neco jako potvrzeni.Je to moje prvni zkusenost s WP.

    #14711

    Kitzi
    Participant

    Už se mi to podařilo,ale udelala jsem blbost a ted teda uz nevim co dal,zapomnela jsem vypnout pluginy pred aktivaci sablony

    Fatal error: Cannot redeclare change_mce_options() in /data/web/virtuals/39023/virtual/www/wp-content/plugins/cmsms-shortcodes-generator/inc/tinymce-buttons.php on line 59

    #14712

    Eurcln
    Participant
    Web

    tak postupně příště :)

    #14713

    admin
    Keymaster
    Web

    Kitzi: O jakou šlo šablonu? Podle chyby to vypadá, že máte nainstalovaný plugin CMSMasters Shortcodes Generator (není z oficiálního adresáře pluginů, jedinou zmínku jsem našel zde). A problém je buď přímo v tomto pluginu nebo v nově aktivované šabloně, která může mít tento plugin obsažen přímo v sobě a tedy používá funkci se stejným názvem change_mce_options(). A pokud je nějaká funkce definována dvakrát, tak dochází k uvedené chybě.

    Rychlé řešení je deaktivovat ručně plugin nebo šablonu, a to tak, že na FTP přejmenujete adresář tohoto pluginu, tedy wp-content/plugins/cmsms-shortcodes-generator nebo adresář aktivované (nám neznámé) šablony. Tím dojde automaticky k deaktivaci pluginu či šablony.

    Duplicitní dotaz jsem našel zde. Uvedená rada sice patrně řeší zmiňovanou chybovou hlášku, ale neřeší už zásadnější problém – proč k tomuto problému došlo (duplicitní plugin, porouchaný plugin, špatná šablona).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti