Nefunkční plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Terka a poslední změna je stará 12 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1374

    Terka
    Participant

    Dobrý den, poprosím vás o radu. Mám vytvořený katalog s pluginem odlinks. Bohužel ho potřebuji mít na subdoméně na hostingu wedos. Na endoře funguje bez problémů.

    Při editaci, nebo nastavení přesměrovává na přihlášení,takže nelze nic editovat. Jinak z venku normálně lze odkaz na stránky vložit, ale již jej nelze v administraci smazat ani editovat.

    Zkoušela jsem i čistý WP bez všech pluginů, jen odlinks a pořád je to stejné. Zákaznická podpora i placená neví. Nemohla bych poprosit o pomoc zde? Děkuji J.

    #10334

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, můžeme to ale zkusit… Problém by mohl být se souborem .httacces, který u Wedosu slouží k přesměrování všech subdomén a domén. Zkoušela jste plugin nainstalovat i přímo na nějaké doméně u Wedosu? Jinak nemám s pluginem ODLinks (aneb Open Links Directory) žádné větší zkušenosti. Jaká podpora vám nepomohla? Hosting či autor pluginu? Co vám nakonec řekli? Pošlete přihlašovací údaje (administrátor WordPressu a FTP) an email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to ve volné chvíli podívat…

    #10335

    neteyescz
    Participant

    Tak jste to sem vložila, děkujeme!

    Taky bych to osobně tipoval na problém s odkazy, ale mě plugin funguje v pohodě a mám taky Wedos. Nejdříve jsem paní napověděl, aby zkusila povypínat veškeré plugin, ale jak je vidět, asi t nepomohlo.

    #10336

    Terka
    Participant

    Velice děkuji, vůbec jsem nečekala takovou vstřícnost.

    Právě se snažím o instalaci přímo na web,ale musím smáznout eshop, tak napíšu za chvilku,jak to dopadlo.Nepomohla mi hostingová podpora.Zatím moc děkuji

    #10337

    Terka
    Participant

    Nevím jestli je to dobrá, nebo špatná zpráva, ale na doméně to jede bez potíží.Přesto Vás moc poprosím o pomoc,třeba něco vymyslíte, abych katalog měla na subdoméně.Vše potřebné zašlu na email. Přeji hezký večer a děkuji i neteyescz, že se mi snažil poradit a dal odkaz na zdejší forum. J.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti