Nefunkční kontaktní formulář

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nefunkční kontaktní formulář

Zvolené téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33820

    adminteddy
    Participant

    Dobrý den, měl bych na vás s dovolením dotaz ve věci nefunkčního kontaktního formuláře: na dosud bezchybně chodících stránkách http://beatrixbuilding.cz přestal fungovat kontaktní formulář. Automat vyplní nesmysly, které odešle, a nesmyslný email pak přijde klientovi. Stejně tak přímo pod kontaktním formulářem se objevil nesmyslný text- viz přiložený PrtSc.

    Pomozte prosím! Děkuji. Martin

    #33826

    admin
    Keymaster
    Web

    Screesnhot se nepodařilo přiložit?

    Chyba pod formulářem je patrně problém s pluginem WP Super Cache, který nepodporuje nejnovější verzi PHP 7.1. Buď můžete změnit verzi PHP u svého hostingu (na PHP 7.0) nebo plugin deaktivovat (možná už byl problém opraven a stačí plugin pouze aktualizovat).

    #33828

    adminteddy
    Participant

    Děkuji moc za rychlou odpověď. Zkusí to.

    …přiložení přílohy, v naše případě screenshot, na vašich stránkách separatista.net kupodivu většinou zlobí:-) Zkusil jsem to přiložit do Vašeho odpovědního mailu. Možná se zadaří. Jiný kontaktní mail na Vás totiž nemám. Martin

    #33829

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkouším nahrát zaslanou přílohu…

    #33831

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, příloha .docx není z bezpečnostních důvodů povolena :-(

    #33832

    adminteddy
    Participant

    .. s dovolením druhý pokus:-) Martin

    #33846

    admin
    Keymaster
    Web

    A ještě jeden pokus…

    #33849

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak funguje už i .docx, problém byl ve starší verzi WordPressu 4.6.7 (související téma), ale už jsem to tady kompletně aktualizoval. Každopádně vhodnější je vložit vždy přímo obrázek a nevkládat ho zbytečně do textového souboru :-)

    A dejte pak vědět, jak to dopadlo s chybou :-)

    #33872

    adminteddy
    Participant

    Děkuji moc za odpověď. Zkusím to dle Vaší rady a určitě dám zpětnou vazbu. Martin

    #33885

    adminteddy
    Participant

    Dobrý den, posílám slíbenou zpětnou vazbu:-) Chtěl jsem postupovat dle výše uvedeného návodu, jenže jsem narazil na jiný nečekaný problém. Po kliknutí na http://beatrixbuilding.cz/wp-admin/ se nezobrazí klasická stránka k přihlášení do administrace WordPressu, ale hodí to hlášku Fatal Error – viz PrtSc v příloze (vložit obrázek přímo do této zprávy bohužel nešlo)

    Jinak, to co potřebuji pro přihlášení, to mám, tzn. správné jméno, heslo, i adresu.

    Mám tedy problém se samotným přihlášením do administrace WordPressu na stránkách beatrixbuilding.cz/wp-admin/ Poradíte prosím? Děkuji. Martin K.

    Attachments:
    1. WP-fatal-error.doc
    #33889

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně máte na serveru nejnovější verzi PHP 7.1, se kterou si nerozumí plugin Slider Revolution. Opět musíte buď změnit verzi PHP u hostingu nebo plugin aktualizovat. Pokud se nedostanete do administrace, tak musíte aktualizovat ručně, tedy stáhnout aktuální verzi, rozbalit a nahrát na FTP, přepsat konkrétní adresář ve wp-content/plugins.

    #33891

    adminteddy
    Participant

    Asi rozumím, jenže já se vůbec nemohu dostat do administrace WPressu a výše uvedené tam provést. Po kliknutí na http://beatrixbuilding.cz/wp-admin/ se objeví ona hláška Fatal Error. Potřebuji se dostat na podobu úvodní stránky jaká je uvedena v příloze této zprávy. Jak z toho ven? Děkuji. Martin

    #33900

    Karel Řehák
    Participant
    Web

    Jak z toho ven? Přesně tak, jak psal admin výše (12:08)…

    #33901

    adminteddy
    Participant

    Omlouvám se, jsem absolutní laik. Navíc právník a nikoliv ajťák:-) Změnit verzi PHP u hostingu nebo plugin aktualizovat – to ještě zvládnu, ale věta: “Pokud se nedostanete do administrace, tak musíte aktualizovat ručně, tedy stáhnout aktuální verzi, rozbalit a nahrát na FTP, přepsat konkrétní adresář vewp-content/plugins je pro mne vyšší dívčí:-)

    Dokážu se přihlásit na webftp.web4u.cz, ovšem tam mé snažení končí – najdu tam 3 složky – html, logs a sessions, ale dál už nevím jak postupovat:-(

    Díky za pochopení. M.

    #33902

    admin
    Keymaster
    Web

    Proč si tedy nezměníte verzi PHP u hostingu? Oni sami vám zapnuli nejnovější PHP 7.1? To se mi moc nezdá, protože jsou s novou verzí občas problémy, ale možné je všechno…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 15)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti