Nefunkčné pluginy (po zmene šablóny)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nefunkčné pluginy (po zmene šablóny)

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Olympia a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23996

    Olympia
    Participant
    Web

    Ahojte. Chcel by som sa spýtať niekoho skúsenejšieho než som ja. Po zmene šablóny mi prestali fungovať dva pluginy (možno aj viac) ninja popup a plugin na hodnotenie článku – hviezdičky pod článkom, ide o web gofashion.sk . Pri zmene šablóny/témy som zároveň vymazal (okrem jednej),síce neviem prečo aj pôvodné wordpress šablóny. Tak neviem, či mohlo problém spôsobiť práve to. No dané témy som naspäť nainštaloval ale pluginy nefungujú. Jeden plugin som aj odinštaloval a nanovo nainštaloval a nepomohlo :( Vie mi PROSÍM Vás niekto poradiť, aký je postup opravy?

    #23997

    admin
    Keymaster
    Web

    Nejdříve musíte zjistit, zda za to může šablona nebo pluginy.

    Aktivujte výchozí šablonu Twenty Fifteen a nechte aktivní všechny ostatní pluginy. Pokud vše funguje, tak za problémy může šablona. Pokud ale pluginy stále nefungují i s výchozí šablonou, tak za to můžou patrně pluginy. Nemusely se pluginy do šablony nějak ručně integrovat (např. vložit nějaká funkce)? Jakou šablonu používáte? Smazání nepotřebných šablon je chvályhodné a nemělo by to nic ovlivnit…

    #24149

    Olympia
    Participant
    Web

    ĎAKUJEM, som dá sa povedať vo WP nováčik, uvedený postup som nevedel.Podľa všetkého bol/je problém v (free) šablóne.

    Mať východziu šablónu znamená relatívna 100% funkčnosť WP? – v zmysle, že daná šablóna nemá chyby? Takže to nie je problém, keď na začiatku vymažem všetky pôvodné šablóny 2012-2013-2014 atď. hm?

    #24154

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemusel být problém přímo v šabloně, ale třeba její kombinaci s nějakým pluginem, to už musíte vyzkoušet metodou pokus – omyl :-)

    Ano, čistý WordPress bez aktivních pluginů s nějakou výchozí šablonou by měl být bezpodmínečně funkční. Pokud se tam i přesto vyskytuje nějaká chyba, tak je to problém hostingu (nastavení serveru) nebo přímo nějaká chyba WordPressu (a můžete ji vývojářům nahlásit). Výchozí šablony jsou podporovány zpětně, myslím, že dokonce i pro Twenty Ten (2010) ještě občas vychází nějaká aktualizace. Smazat je můžete, ale je vhodné si tam nechat alespoň jednu pro případné otestování problémů…

    P.S. O jakou šablonu konkrétně šlo?

    #24191

    Olympia
    Participant
    Web

    Ak Vás to zaujíma, šlo konkrétne o túto šablónu : https://mythemeshop.com/themes/ribbon/

    PS: Odpovedal by som Vám už podstatne skôr, ale nechápem prečo mi nechce odosielať správy a stále vypisuje nejaké chyby.

    #24199

    Olympia
    Participant
    Web

    Prosim o zmazanie tohto posledneho prispevku, skusal som odosielanie prispevkov pre potreby aksimet-u. Dakujem:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti