Nefungující facebook like a google +1

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefungující facebook like a google +1

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Andres a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1432

    Andres
    Participant

    Zdravím,

    teď nedávno se mi přestal zobrazovat iframe přímo od facebooku s tím jejich like boxem, tlačítko google +1 i plugin Google Plus One Bottom a WordPress Facebook Like Plugin. Zároveň mi začal blbnout jquery expand/collapse skript. Problém je, že sem nepostřehl přesně, kdy to začalo blbnout, mezitím jsem udělal update z wp 3.2.x na 3.3.1, updatoval několik pluginů i udělal pár menších úprav na stránce….nevěděl by někdo, prosím, kde by mohl být zakopaný pes?

    #10615

    Andres
    Participant

    Aha, tak musím se opravit…všechny zmíněné problémy jsou jenom v Chromu….FF i Opera bez problému…

    #10616

    admin
    Keymaster
    Web

    A co na to pro zajímavost Internet Explorer? WordPress 3.3.x obsahuje také nové verze JavaScriptových knihoven, takže je možné, že tam někde dochází ke konfliktu. Zkuste nejdříve deaktivovat všechny pluginy. Jakým způsobem máte na webu tlačítka pro sociální sítě vložena? Používáte nějaký plugin nebo přímo v šabloně?

    #10617

    Andres
    Participant

    V IE něco z toho blbne, něco zase ne. Jak jsem psal, používám pluginy Google Plus One Bottom a WordPress Facebook Like Plugin a k tomu normální iframe od FB – prostě ten jejich likebox, kde se likuje stránka na fb a pak skript pro google +1, který dává +1 celé stránce.

    No a jak nějak jednoduše deaktivovat pluginy, aniž bych ovlivnil, co se děje na stránce? Trochu se toho bojím. Zkoušel jsem vytvořit subdoménu a zkopírovat tam obsah webu, ale nějak to blbne a po chvilce mě to přesměruje na www.

    Omlouvám se za tak zmatený popis…

    #10618

    neteyescz
    Participant

    Doporučuji plugin Twitter Facebook Social Share, ten zobrazuje vše, jak má.

    #10619

    Andres
    Participant

    No tak ten plugin asi přímo nebude problém, když začalo blbnout víc věcí najednou, nejvíc mě zaráží právě, že se nezobrazuje ten iframe přímo od facebooku…

    #10620

    Andres
    Participant

    Blbne mi i vkládání odkazů z mých stránek na facebook…všechny ty meta tagy se načtou správně, ale když zmáčknu “post”, tak se to začne načítat, ale nic se nestane. Prostě špatně je asi něco víc než nějaký plugin, ale nemám tušení vůbec co by to mohlo být. Nemůže to být něco s jquery? vím, že jsem měnil odkazy na ty knihovny…

    #10621

    Andres
    Participant

    Zkoušel jsem teď i jiný plugin, ale v chrome se to zase nezobrazuje…a všechno to jsou iframes

    #10622

    Andres
    Participant

    Tak teda nevím, jestli jsem taková ostuda já, nebo adblock pro google chrome, protože mi všechny iframy na stránce blokoval jako reklamu, takže se (skoro) vše vyřešilo jeho deaktivací :-[

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti