Nefunguje stránkování

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ok2vvv a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33133

    ok2vvv
    Participant

    Dobrý den,

    jsem v koncích. Na webu www.vlkator.cz mi přestalo fungovat stránkování v příspěvcích. V přehledu příspěvků normálně funguje. V článcích, které jsou rozděleny na více stránek, vyskočí při pokliku na další stránku jen chyba, že web byl příliš mnohokrát přesměrován. Nemůžu nikde přijít na problém. Instaloval jsem starší verzi šablony, starší verzi wordpressu, mateřská šablona taky nefunguje, child samozřejmě taky ne. Ani netuším kdy to přestalo fungovat. Prosím o pomoc, sedím nad tím celý den a už netuším co udělat. Díky moc.

    #33137

    ok2vvv
    Participant

    Šablona je to MH Squared lite a vše plně aktualizované. Prosím o pomoc, hodně článků je se stránkováním, a prostě to nefunguje.

    #33139

    ok2vvv
    Participant

    Problémy zřejmě nastaly po aktualizaci na 4.8, ale ani instalace starší verze nepomáhá.

    #33141

    mirekk
    Participant
    Web

    Chyba bude zřejmě na straně vašeho prohlížeče, nebo jste ji už opravil. V tomto vašem článku stránkování je

    Attachments:
    #33199

    admin
    Keymaster
    Web

    @ok2vvv: Také na webu nevidím žádný problém se stránkováním? Čím byl problém nakonec způsoben? Pokud si ale dobře vzpomínám, tak lze stránkovat (dělit na části) pouze stránky a nikoli příspěvky? Nebo na tuto funkci používáte nějaký plugin?

    #33205

    ok2vvv
    Participant

    @admin: Problém byl způsoben dvěmi pluginy na https, které se nějak nedohodly. Podpora endory problém opravila a oba pluginy odstranila. vše místo pluginama vyřešila zápisem do httaccess.

    Jinak stránkování umí sama šablona tak jak je vidět u příspěvků. Jediné co stačí zapsat je next page do příspěvku. Jen pomocí pluginu jsem si přidal do administrace tlačítko, které ten next page zápis přidá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti