Nefunguje odkaz "…více zde" u příspěvků.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nefunguje odkaz "…více zde" u příspěvků.

Štítky: , , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 5 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35397

    NoFire
    Participant
    Web

    Ahoj, mohl byste mi prosím někdo poradit ?
    Na adrese http://www.nesuchyne.cz Používám WP verzi 4.9.6 a šablonu Dorman. Mám problém se zobrazením detailu příspěvku Rybářské závody, ale děje se to i v jiných příspěvcích. Když kliknu na ikonu ‘…více zde’ zobrazí se na stránce “no images were found”, ale já kliknul na odkaz na podrobnosti a ne na obrázek. Nejhorší je, že u některých příspěvků to funguje, ale nenašel jsem v čem je rozdíl.

    Další problém je v tom, že nefunguje odkaz (na počasí) v tomto příspěvku i když v databázi je ve sloupci post_content text i s hypertextovým odkazem, ale v příspěvku se nezobrazí.

    Děkuji za pomoc.

    #35400

    Azifaral
    Participant
    Web

    Zdravím,
    no jak jsem se koukal, tak ten problémek bude ještě trochu někde jinde a to, že když kliknu na nadpis nebo obrázek u Rybářské závody, tak se dostanu na stránku http://www.nesuchyne.cz/rybarske-zavody/, ale tam ale na té stránce nic není. Jinde mi to funguje. Máte ten příspěvek založený dobře? Tam totiž chybí i nahoře vedle titulku ta drobečková navigace atd.

    #35401

    NoFire
    Participant
    Web

    Díky za tip. Nevím proč mě nenapadlo to napsat znova :-( .Ono to zřejmě kolidovalo s názvem stránky, která se jmenuje stejně ve fotogalerii, ale myslel jsem, že když je jedno fotogalerie a druhý příspěvek, že se to nemůže potkat. Nicméně jsem to přejmenoval na Rybářské závody 2018 a už je to OK. Ale odkaz stejně nejde, ale to mě tolik netrápí, protože v detailu to funguje.

    Díky za pomoc

    #35403

    Azifaral
    Participant
    Web

    No mě ten odkaz, tedy pokud se bavíme o kliknutí na Více zde už funguje. Ta kolize tam samozřejmě být musí, když je to ve výsledku stejné url.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti