Nefunguje galerie obrázků.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #5400

    jirkavo
    Participant
    Web

    Na stránkách http://www.muzeumlanskroun.cz/?page_id=436 nejdou galerie. Zobrazí se obrázek na místě webu. Vypadá to špatně a uživatele to mate. Rád bych to opravil. Nejsem autor a ani ten si asi neví rady. Asi to chce něco přeinstalovat nebo upravit.

    #16888

    mirekk
    Participant
    Web

    Na webu je použita NextGen galerie. Takže se podívat na nastavení pluginu a na způsob, jakým jsou obrázky do příspěvku vloženy

    Edit: možná by bylo vhodné nainstalovat nějaký plugin Ligh Box pro zobrazování fotek. Já používám Fancy Gallery, který je pro tento účel sice dost zbytečně rozsáhlý a využívám z něj právě jen tu Fancy box. Je to zvyk ještě z doby, kdy to býval opravdu jen ten Fancy Box

    #16889

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, jde o plugin NextGEN Gallery, kde si musíte definovat různé efekty pro zobrazování obrázků. Ve zdrojovém kódu je sice vidět nějaká třída s názvem thickbox, ale patrně tam něco nefunguje, možná to mohlo vzniknout po aktualizaci pluginu na verzi 2.x.

    Podívejte se každopádně do menu Gallery – Other Options – záložka Lightbox Effects a zkuste tam nastavit něco jiného, případně upravit nastavení.

    P.S. Tak teprve teď jsem si všimnul, že máte na webu starý WordPress 3.3.x, takže první a základní rada je provést aktualizaci WordPressu i všech pluginů.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti