Nechtěný pohyb obrázků

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3446

    Danoss
    Participant

    Ahoj, asi se to nehodí na tohle forum, ale měl bych takový dotaz že když svou stránku http://www.epizody.eu co nejvíce oddálím tak se mi všechny obrázky posunou (horní menu a boční menu)a to pak nesedí zároveň s tím textem vypadá to jako by se ta stránka vůbec nezmenšovala jenom ty obrázky se posunou víc doleva a ten text trochu dolu tak se bojím že na větších monitorech bude ta stránka vypadat blbě.

    zkusil jsem i background-repeat: repeat – ale to vypadá strašně škaredě

    Díky za případné rady.

    #15861

    Lukenzi
    Participant

    nějak nevidím v čem je problém, stránka vypadá pořád bez chyby. Ale nějak moc bych to neřešil, stránky tohodle typu stejně moc dlouho nefungují :))

    #15862

    Danoss
    Participant

    Mohl bych mít dotaz proč, si myslíte že nebude dlouho fungovat? Nic nelegálního přece nedělám, jen vkládám odkazy, takových stránek je spousta přece.

    Díky za radu kdybych dělal něco špatně, nějak jinak než to dělají jiné stránky.

    #15863

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Ano, takových stránek jsou stovky, i tisíce ale většinou u jednoho poskytovatele videí… A když ten se rozhodne, že filmy stáhne ze serverů či je znepřístupní pro porušení autorských práv, nebo jej samotného vyřadí úřady ze hry je stránka nefunkční a tak. To je důvod proč pravidelně nesleduji žádný seriály, ani televizi… není nikde stabilní zdroj, vše bych musel stahovat :D

    A mimo to, vás za chvíli omrzí dělat obsluhovače lidí a podstrkovat jim videa, půjdete se živit něčím jiným :)

    #15864

    Lukenzi
    Participant

    Spousta jich není, alespoň né těch co by vydrželi delší dobu. “Nic nelegálního” dělali i na movie-library.cz a kde je :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti