Navigační lišta – adminbar – nezobrazuje se uživatelům

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Navigační lišta – adminbar – nezobrazuje se uživatelům

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19243

    blabla
    Participant

    Dobrý den,
    uživatelům mých stránek se nezobrazuje navigační lišta na webu, přestože je v profilu zaškrtnuta možnost zobrazovat navigační lištu při prohlížení webu. Mě jako adminovi se ale lišta normálně zobrazuje, tak naprosto nechápu, v čem je problém, proč mě se zobrazuje a uživatelům ne, když máme oba zaškrtnuto zobrazování….

    #19245

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    To je podivné… Jaké role mají uživatelé, kterým se neobjeví? Objeví se i na jiných administrátorských účtech?

    Nepoužíváte nějaký plugin pro rozšířenou správu uživatelů, nebo šablonu s těmito možnostmi? Zkuste tradičně deaktivovat všechny pluginy a zkoušet…

    #19256

    blabla
    Participant

    Díky, nepomohlo to, jiného administrátora nemám, role mají všichni Návštěvník, pokud to změním na jinou, nemá to na nic vliv, lišta není a používám plugin Page Security by Contexture, skupinu mám jen jednu a nicméně je jedno jestli jsou jejím členem, lištu nemá nikdo a já jsem jejím členem taky :-). Já to nakonec vyřešila postranním přihlašovacím panelem, kde mají odkaz na Nástěnku a Profil, tak tu lištu ani nepotřebují. Každopádně je to záhada :-)

    #19257

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Myslím, že návštěvníci nemají lištu povolenou vůbec, ne?
    Myslím, že widget je o něco vhodnější než lišta, protože ta je často dost otravná, no… Každopádně je to ale divné.

    Mohu se jen zeptat, jaký plugin jste nakonec použila?

    #19258

    blabla
    Participant

    Myslím, že role na lištu nemá vliv, když mají zaškrtnuto zobrazovat lištu na webu, tak ji tam mají. Plugin na to přihlašování jsem použila Sidebar Login a nastylovala si ho….

    #19260

    admin
    Keymaster
    Web

    To je dost podivné, uživatelé by lištu měli také vidět. Pokud jste přihlášeni na místním fóru, tak lištu také vidíte? Každý uživatel si ji může ve svém profilu vypnout, ale ve výchozím nastavení by se zobrazovat měla. Osobně bych to tipoval na nějaký problém s uživatelskými úrovněmi, těžko říci… Pokud mi pošlete přihlašovací údaje na email pavelevap@separatista.net, tak se to můžeme pokusit nějak dořešit, protože je to rozhodně podivné a může jít o nějaký závažnější problém…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti