nastavení Pagenavi

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3354

    Ataros
    Participant

    Dobrý den vlastním šablonu Gameleon a plugin pro zobrazení příspěvků Special Recent Posts

    a rozchodil jsme stránkování pomocí pluginu WP-Pagenavi ale…

    v Special Rece… mám nastaveno 15 příspěvků na stránku celkově je příspěvků přes 20 ale při přechodu na stránku dvě se zobrazí ty stejný příspěvky jako na straně 1 a nezobrazí se ani ty další. nevíte jak to zprovoznit ? děkuji moc.

    #15621

    admin
    Keymaster
    Web

    Tam jsou asi dva různé problémy?

    1) Plugin Special Recent Posts zobrazuje nejnovější příspěvky, ale stránkování u něj myslím nefunguje, takže se budou všude na webu zobrazovat zvolené nejnovější příspěvky.

    2) Jakým způsobem jste přesně zprovoznil plugin WP-PageNavi? Jaký kód a kam jste doplnil? Nebo bylo stránkování součástí placené šablony Gameleon? Podle popisu šablony je tam už nějaké stránkování obsaženo…

    #15622

    Bruno
    Participant
    Web

    Stránkování tam bylo ale nešlo to i tak tak jsem to zkusil i z tím Pagenavi jaký by jste doporučil plugin aby podporoval stránkování od pluginu si vyžaduji aby zobrazoval nadpis, obrázek cca 150x150px a popis

    #15623

    admin
    Keymaster
    Web

    HeliCZ: Rozhodně bych doporučil zmiňovaný WP-PageNavi, který je asi nejlepší a musí fungovat všude. Pokud nefunguje, tak je patrně chyba v jeho implementaci do šablony. Jakým způsobem jste přesně plugin zprovoznil? Jaký kód a kam jste doplnil?

    Mimochodem, výchozí stránkování u šablony Gameleon by mělo bez problémů fungovat. Používáte ale zastaralou (a k tomu patrně pirátskou) verzi 1.2, takže tam by mohl být také nějaký problém.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti