Napojení eshopů na dropshipping.cz s automatickými objednávkami

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Napojení eshopů na dropshipping.cz s automatickými objednávkami

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  KomplexniLuke a poslední změna je stará 4 roky, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37591

    KomplexniLuke
    Participant

    Zdravím,

    Mám dva eshopy na woocommerce a potřebuji je napojit na dropshipping.cz . Nějak se mi to nedaří, mám na to plugin přímo z dropshippingu a postupuji dle návodu od pana Musílka, ale nefunguje mi tam import a nejsem si jistý s celým napojením.

    Chci se proto zeptat. Byl by někdo ochotný mi eshopy napojit na dropshipping.cz, každý eshop na jednoho dodavatele, naimportovat produkty a všechno spustit, tak aby to fungovalo? Objednávky se musí vyřizovat automaticky, tedy bez ručního zadávání do dropshipping systému.

    Napište si cenu, rád zaplatím. V tomhle si nevím rady a především to potřebuji mít hotové do neděle.

    Děkuji moc za odpověď a za možnou pomoc.

    Mějte se všichni pěkně,

    Lukáš

    #37597

    KomplexniLuke
    Participant

    VYŘEŠENO.

    Podařilo se mi vyřešit nefungující import. Zapnul jsem wp debug ve wp-config . A znovu spustil import, vypsaly se mi chyby v souboru debug.log (ve složce wp-content). Nešlo to kvůli překročení php memory limit. Navýšil jsem php memory limit přidáním řádku define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’); do wp-config a import spustil a jede to :-) .

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti