náhodný článek

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  peekaa a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6723

    peekaa
    Participant

    Chtěl bych do menu dát odkaz Náhodný příspěvek, který by člověku zobrazil náhodný příspěvek z webu. Co jsem hledal v pluginech, tak tam je všechno, nebo téměř všechno na náhodné články do widgetů, což já nechci. Co jsem našel na google, různé návody na kody, např. http://wordpress.stackexchange.com/questions/80008/display-random-post-on-a-page-with-post-permalink-in-url, tak když ten php kod vložím do článku nebo příspěvku, na který se budu odkazovat z menu, tak mi to vyhodí jen ten kod, nebo část kodu, ale nikdy ne vlastní náhodný příspěvek.

    Díky za radu.

    #18039

    Musilda
    Participant
    Web

    Pokud ten kód vložíte do příspěvku, tak se vám neprovede, protože musí být přímo ve zdrojovém kódu. Šel by vložit do příspěvku pomocí shortcodu, nebo nějakého pluginu, který umožňuje provést php kód.

    #18040

    peekaa
    Participant

    hmm, tak jsem to zkoušel vložit do mého “pure html” http://www.hitreach.co.uk/wordpress-plugins/pure-html/, ale prostě to nějak nešlo, myslím, že se mi nelíbilo to <?php… Nechtěl jsem instalovat další plugin, protože jinak mi na klasické javascripty purehtml funguje dobře.

    Nakonec jsem našel http://osamashabrez.com/generate-random-wordpress-post-url/, kod jsem vložil do function.php, akurát jsem musel smazat řádku

    if( !some_random_post() ) { // just to check if the same function

    prootže mi pak přestal celý web (bílá stránka).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti