Náhodné odesílání e-mailů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Náhodné odesílání e-mailů

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33235

    Flipr.cz
    Participant

    Dobrý den,

    provozujeme internetový obchod http://www.flipr.cz na platformě woocommerce a poslední dobou se nám začalo stávat že některé e-maili ať už o nové objednávce, nebo o změně stavu neodchází.

    Máte prosím nějakou radu jak to vyřešit?
    Děkuji Petr

    #33288

    admin
    Keymaster
    Web

    Příčin může být více, napadá mě např. nějaký problematický plugin nebo i něco na straně hostingu (překročený limit odesílaných emailů). Mají neodeslané emaily něco společného?

    Začít můžete pomocí pluginu Email Log, který všechny zpracované emaily ukládá. Pokud tam budou uložené i neodeslané emaily, tak tam bude patrně nějaký technický problém na straně hostingu, protože WordPress je připraví k odeslání a pak to někde spadne. Zkusil bych pak kontaktovat podporu hostingu s konkrétním emailem (nahlásit čas, odesílatele a příjemce), aby to prověřili. Můžete pak také zkusit změnit způsob odesílání (místo PHP skriptu např. SMTP), ale uvidíte, jak dopadne pátrání, lepší je zjistit konkrétní příčinu…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti