Náhledy obrázků při přejetí nad textem

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Náhledy obrázků při přejetí nad textem

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Meliach a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1471

    Meliach
    Participant

    Dobrý den,

    zná zde někdo podobný plugin? Příklad: Mám odrážkami členěný seznam výrobků a nad každým chci při přejetí zobrazit náhled obrázkem tak, aby se nemusel obrázek vkládat přímo do textu, protože by to všechno bylo moc roztahané. Narazil jsem na plugin Advanced Spoiler, ale ten to moc neřeší, protože konečným výsledkem je stejně roztahaný text. Za každou radu budu rád, díky

    mel

    #10819

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobná funkce jde připravit buď pomocí CSS (pseudotřída hover) nebo JavaScriptu (manuál), obecný plugin pro tyto účely asi není (nebo jsem ho nenašel a nebo může být tato funkce součástí nějakého většího pluginu), protože záleží na mnoha detailech.

    Spíše by mě ale zajímalo jakým způsobem se to bude na odkazy aplikovat? Seznam výrobků je vypsán pomocí nějakého pluginu? Jde zejména o to, jakým způsobem budeme přiřazovat k odkazu nějaký obrázek? Každý výrobek má nějaký přiřazený obrázek a ten budete chtít použít?

    #10820

    Meliach
    Participant

    Právě že by se jednalo o ruční editaci, takže každý náhled aplikovaný zvlášť. Jedná se o statické stránky, takže sice by zde byla nějaká práce navíc, ale celkově by to bylo jedno. Byl to hlavně nápad, možná jsem ho už někde viděl, ale kdo ví kdy a kde. Stále hledám.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti