náhledový obrázek do článku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem náhledový obrázek do článku

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  peekaa a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2579

    peekaa
    Participant

    Chtěl bych do článku, hned pod nadpis vpravo automaticky vkládat náhledový obrázek (pokud existuje). Trochu jsem na to koukal, řekl bych že musím někam vložit

    <img class="postimg" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=150&w=250&zc=1" alt=""/> ale nevím to jistě a hlavně nevím kam. V single.php je odkaz na funkci <?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>, kterou nevím, kde hledat. Díky.

    #13861

    admin
    Keymaster
    Web

    Uvedený kód je vhodný pouze pokud používaná šablona vyžaduje TimThumb. Raději ale doporučujeme používat klasické náhledové obrázky, pročtěte prosím nejdříve náš podrobný návod. Ve WordPressu 3.5 už se náhledový obrázek nastavuje sice trochu jinak, ale jeho zobrazení v šabloně funguje stále stejně…

    A pokud máte pod pojmem “náhledový obrázek” na mysli něco trochu jiného (např. nějaké nastavení prémiové šablony), tak to budete muset ještě upřesnit…

    #13862

    peekaa
    Participant

    Zatím díky, zkusím. Pojmem Náhledový obrázek myslím opravdu Náhledový obrázek. Přesně, jak je to v tom odkazu zobrazeno.

    #13863

    admin
    Keymaster
    Web

    Povedlo se to nakonec nějak vyřešit? A jak jste vůbec přišel na uvedený zdrojový kód se skriptem TimThumb? Potřebujete dynamicky měnit velikost náhledových obrázků?

    #13864

    peekaa
    Participant

    Zatím se nevyřešilo/neřešilo. Jednak mě kolegové tak nějak přesvědčili, že to není nejvhodnější a jednak se vyskytly další prioritní věci, které řeším a které musím řešit. Uvedený zdrojový kod jsem vytáhl přímo z naší šablony, jednoho ze souborů šablony. Základ webu i šablon nám dělala externí firma. Dynamicky velikost náhledových obrázků měnit asi nepotřebuji. Zatím díky moc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti