Multisite problém…

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  zjesu a poslední změna je stará 2 roky, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31173

    claviato
    Participant

    Ahoj,

    Nainstaloval jsem do svého wordpressu funkci multisite. Všechno šlo v pohodě podle návodu. Nahoře se mi zobrazila ikonka moje weby, administrace funguje v pohodě.

    Když ale přidám novou subdoménu a dám “navštívit stránku”, hodí mě to na původní hlavní stránku webu, včetně nástěnky původního webu.

    Abych to vysvětlil trochu líp… Chci vytvořit pod subdoménou kompletně novou stránku (stejná šablona, ale jiný logo, menu, obsah atd…), abych mohl prezentovat svojí práci v různejch kategoriích. Vždycky, když vytvořím novou subdoménu, tak mě to stejně odkáže do administrace tý původní domény. Nevíte kde jsem mohl udělat chybu?

    Díky za odpověď.

    #31176

    zjesu
    Participant

    Pokud tomu dobře rozumím…
    Rozkliknete “moje weby”, vyberete sub na které chcete pracovat, kliknete.
    V hlavičce sice vidíte dále ikonu “moje weby”, ale vedle ikonu sub (viz obr.)
    Vás to na sub tedy vůbec nepošle?

    #31179

    claviato
    Participant

    (Pošlu obrázek)

    Ano, když kliknu na subdoménu restaurace. Odkáže mě to stejně na doménu claviato-webdesign… Takže subdoménu nemůžu nijakým způsobem upravit.

    #31215

    zjesu
    Participant

    Není aktivovaný nějaký plugin na přesměrování?
    Nevím jak který hosting, Active potřebuje mít nastavený aliasy subdomén na hostingu. Wilcard nefunguje.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.