Mobilní verze zcela odlišná od webové

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Mobilní verze zcela odlišná od webové

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Martin Simek a poslední změna je stará 5 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36008

    Jana S
    Participant

    Dobrý den, jsem naprostý laik, který se snaží o nějakou svou web prezentaci. Zjistila jsem, že v mobilu se mi ale stránka zobrazuje zcela jinak /jiné menu – jinak poskládané, viditelné to, co na webu vidět není…jiná barevnost/ než na notebooku. Co mam delat ? Je to sablonou? Děkuji, vůbec si nevím rady.

    #36011

    Jakub
    Participant
    Web

    Šablonou to pravděpodobně bude, nejspíše bude responzivní a přizpůsobuje se danému zařízení. To je obvykle žádoucí, neboť jinak ovládáme PC a jinak mobilní zařízení. Co se barevnosti týká, tak to může být typem displeje.

    #36020

    Jana S
    Participant

    Ano, responsivni je, ale bavim se o barvach, kdy na mobilu jsou modre, na PC zelene a nejde o odstin. Dale je zcela jinak razeno menu na mobilu a jinak v PC…

    #36021

    Jakub
    Participant
    Web

    Ten vzhled může být u mobilních verzí diametrálně odlišný. Bohužel nevíme o jaký web se jedná, takže těžko říct, kde je příčina.

    #36035

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, mobilní podoba webu může být velmi odlišná, záleží na konkrétní šabloně. Jakou šablonu používáte? Schválně si zkuste zobrazit v mobilu demoverzi používané šablony a uvidíte, zda to bude vypadat jinak…

    #37244

    Martin Simek
    Participant

    Dobrý den,

    lze v šabloně twenty fifteen nastavit, aby nebyla responzivní a na všech zařízení se zobrazovala ve verzi pro PC (jako když na telefonu zvolím “verze pro PC”)

    Díky moc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti