Množství variant produktu ve WooCommerce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Množství variant produktu ve WooCommerce

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25424

    Radvan
    Participant

    Zdravíme, rádi bychom poprosili o pomoc…máme na WordPressu e-shop pomocí pluginu WooCommerce. Použitá šablona je Amy Theme.

    U produktu chceme mít 3 vlastnosti (Typ textilu, Velikost a Barva potisku). Z nich chceme vytvořit 35 variant. Barvy potisku jsou u všech textilů a velikostí stejné, v tom problém není. Ale každý typ textilu má svoji velikost (např. Textil-tričko má jiné velikosti než textil-polštářek). Když varianty postupně přidáváme, vše funguje jak má. tzn že když se vybere typ textilu tričko, rozbalí se pouze velikosti pro trička a když se vybere typ textilu polštářek, rozbalí se pouze rozměry polštářků. Vše funguje dokud nepřidám 31. variantu (to je jediné, na co jsme přišli, že může být důvod), poté se vše rozhodí a když vyberu typ textilu tričko, tak se rozbalí jak velikosti triček tak i polštářků…

    Můžete prosím poradit, zda se dá někde změnit omezený počet variant nebo nebo čím by to mohlo být?

    #25598

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, nikdy jsem si toho nevšiml, ale je to omezené hodnotou 30 variací (řešeno např. zde). Patrně je to jedna z novinek WooCommerce 2.4, která má tímto způsobem zabránit problémům s výkonem…

    Počet můžete snadno zvýšit (např. na 50) pomocí vlastní funkce (vložíte např. do souboru functions.php v adresáři se šablonou):

    function separatista_navysit_limit_variaci( $qty, $product ) {
      return 50;
    }
    add_filter( 'woocommerce_ajax_variation_threshold', 'separatista_navysit_limit_variaci', 10, 2 );

    Nebo můžete použít jednoduchý plugin WooCommerce Simple Variation Tools, kde to lze snadno nastavit přímo v administraci.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti