místo prezentace jen změť znaků

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem místo prezentace jen změť znaků

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lubos237 a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30997

    Lubos237
    Participant

    D. den, od 25.1. mám najednou výrazně nižší návštěvnost webu http://www.vysokorychlostni-zeleznice.cz/ Dnes jsem zjistil čím to je. Místo prezentace tam je změť písmenek jak rozsypaný čaj. Když se však přihlásím do administrace WP, srtánky se zobrazují korektně. 24.1. jsem dělal aktualizaci pluginů W3 Total Cache (v0.9.5.2)” a “Yoast SEO (v4.1). Nevíte čím to může být? Děkuji, L.

    #31000

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    viděl bych to na plugin W3 Total Cache, protože když nechám znovu načíst stránku, tak se mi již zobrazí normálně. Zkuste vymazat celou cache u tohoto pluginu.

    PS: Nelze zjistit verze vašeho WP. Nepoužíváte i starší verzi WP? Není dobré kombinovat nové verze pluginů a starší verze WP.

    #31005

    Lubos237
    Participant

    Dobrý den, vymazal jsem W3 Total Chache přes “empty all caches” a nepomohlo to. Používám WordPress 4.5.6 , jinak všechny pluginy mám aktuální. L.

    #31009

    mirekk
    Participant
    Web

    Zřejmě jste našel chybu, protože web vidím normálně. Co jste objevil?

    #31012

    Lubos237
    Participant

    U mně na PC se bohužel stále objevuje jen změť nesmyslných znaků. Zkuste si občerstvit stránku.

    #31013

    admin
    Keymaster
    Web

    Také vidím celý web bez problémů? Není to tím, že jste přihlášený do WordPressu? Zkusil jste se podívat v anonymním okně prohlížeče?

    #31014

    JKovac
    Participant

    @admin zkuste se podívat na starší články. Jakmile se článek jednou navštíví, podruhé se již načte normálně. Takže zřejmě již jste klikli na již jednou navštívené články. Je to celkem zajímavé.

    #31015

    Lubos237
    Participant

    @admin: Právě naopak, když jsem přihlášený v administraci WP, tak se mi celý web zobrazuje normálně. Když se odhlásím, tak je to “rozsypaný čaj”. Zkusil jsem anonymní okno a tam to jede normálně. Problém bude někde v cookies. Nemůže to být jen u mne, protože návštěvnost webu spadla ze dne na den v běžný pracovní den z 500 na 350 návštěv.

    #31016

    Lubos237
    Participant

    tak rozsypaný čaj se mi zobrazuje i v anonymní verzi. Jen u nenavštívených stránek. Po refreshi stránky se vše zobrazí normálně. Nemám úplně vypnout W3 cache? Mám také nainstalovaný JATPACK. Nemůže být konflikt někde tam? Nevím o tom, že bych měl v Jatpacku aktivovánu nějakou cache službu.

    #31024

    Lubos237
    Participant

    Jak jsem vyřešil: zatím jsem v nastavení pluginu W3 Chache vypnul cache přes Performance/ general settings a Page cache – odškrtl pole enable. Teď se zdá, že vše funguje ok. Přitom stránky se načítají docela rychle. Vypadá to, že mi tam cache dělá i něco jiného. Ještě zjistit co. :-) Photon v Jetpacku mám vypnutý.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti