Migrace DB na localhost

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36500

    alcan
    Participant

    Zdravím,
    potřebuji si vygenerovat pomocí pluginu wp Migrate DB databázi tak, abych ji mohl z webu použít u sebe na locale, pod adresou localhost/mujweb. Jak mám přepsat adresu muj-web.com, aby mi to pod tou adresou na localhostu fungovalo? Už si s tím hraju dost dlouho a stále to není ono. Příloha vysvětlí asi vše…

    #36512

    alcan
    Participant

    vyřešil jsem to zadáním migrace na 127.0.0.1 místo na localhost. To funguje. Problém je, že když se chci z hlavní stránky dostat někam jinam, tak se mi zobrazí, že požadovaná stránka nebyla nalezena.

    #36577

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin WP Migrate DB funguje většinou spolehlivě, ale musíte si dát do pořádku lokální prostředí aneb na jaké URL adrese se bude web načítat (localhost či 127.0.0.1), atd. Pokud ale už “jen” nefungují odkazy na jednotlivé stránky, tak to bude patrně tím, že se při migraci nezkopíroval soubor .htaccess nebo se sice zkopíroval, ale nemáte na lokálním webserveru povolený mod_rewrite (hezké URL adresy).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti