MENU ve WP

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32535

    mango79
    Participant

    Milí přátelé,
    nevím proč, ale u jednoho webu ve WP (s koupenou šablonou, kde jsem pak trochu aktualizoval a promazal pluginy) mi najednou v dialogu pro tvorbu menu (nastavení/menu) vypadly položky jako “uživatelský odkaz”, “kategorie” atd .. /viz příloha/
    Nemám tušení proč, krom toho vše funguje a vše se tváří naprosto OK..
    Poradí někdo kde je zádrhel???
    Moc děkuji.
    Karel Fiala

    #32540

    mango79
    Participant

    .. tak odpovím si sám, možná to někomu bude užitečné: naprosto triviální, nahoře vpravo a administraci WP záložka “nastavení zobrazených informací” – rozbalit a tam je ukryto vše potřebné …..

    Attachments:
    #32546

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za vyřešení :-)

    Ano, tato nenápadná záložka je poměrně častým uživatelským problémem. Ale to jste tam předtím musel sám odškrtnout? Nebo se to stalo samo při likvidaci pluginů?

    #32550

    mango79
    Participant

    Určitě jsem to neodškrtl, ale přehazoval jsem šablohy (smazal jsem kterou jsem používal, pak ji nahradil novější verzí, atd…).. a prostě to opravdu samo zmizelo… Ale všechno zlý je k něčemu dobrý, teď už vím že je potřeba víc používat zdravý rozum a nemít tendenci hned ve všem vidět megaproblém .-)

    #32579

    admin
    Keymaster
    Web

    :-) Zajímavé, toto nastavení by neměl ovlivňovat žádný plugin nebo šablona, těžko říci, jak se to stalo, ale občas někdo přijde s podobným problémem a je to opravdu podivné, protože by si uživatelé většinou pamatovali, kdyby to sami odškrtli…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti