Menu – nezobrazuje se hierarchie nadřazenosti stránek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Menu – nezobrazuje se hierarchie nadřazenosti stránek

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Greg a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2708

    Greg
    Participant

    Zdravím, mám problém s menu. Můj web má velké množství stránek a v menu v panelu stránky se mi stránky nezobrazují podle nastavené nadřazenosti stránek. Pouze na první straně jsou zobrazeny hierarchicky, tak jak mají být. Když se přepnu na 2. nebo další stránku, tak se zobrazují, jako by všechny byly nastaveny bez jakékoliv nadřazenosti. Nevíte někdo co s tím ? Vyhledávání mezi velkým množstvím stránek se pak stává hororem. Děkuji za jakékoliv nápady.

    #14266

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Pokud už to jede “naživo” na netu, tak přidej odkaz, a případně použitou šablonu, (teoreticky) je možné že je chyba v CSS, v praxi by to mohl být jiný soubor stylu pro index.php a ostatní stránky (page.php, single.php). Je možné že se ti web uložil do paměti prohlížeče, a při obnově nechal obnovit jen hlavní, a ostatní nechal… Je tady plno možných příčin, ale nikdo ti nic neřekne bez toho odkazu (či prostě adresy), a také by bylo dobré jak jsem psal napsat i název šablony (+ změny které jsi provedl, pokud nějaké). Taky je možné že to dělá nějaký plugin, který přidává CSS do stránky a to potom koliduje se stylem šablony – napište používané pluginy, které by mohly přidávat CSS styl.

    #14267

    Greg
    Participant

    V šabloně žádný problém není – té se to vůbec netýká. Jedině by teoreticky mohl být problém v jejich CSS. Problém je se správným výpisem těch stránek v menu v administraci, které mohu přidat do menu. V menu v panelu “Stránky” se mi stránky v záložce “Zobrazit vše” nezobrazují podle nastavené nadřazenosti stránek – podle jejich nastavené hierarchie. Pouze na první straně jsou zobrazeny hierarchicky, tak jak mají být. Když se přepnu na 2. nebo další stránku, tak se zobrazují, jako by všechny byly nastaveny bez jakékoliv nadřazenosti. Nevíte někdo co s tím ? Když zkontroluji zdrojový kód administrace na první straně, tak správně zobrazené stránky (na nižší úrovni) jsou obaleny <ul class=”children”> na druhé či další straně už stránky nejsou obaleny ul – tudíž se špatně zobrazují. To by znamenalo, že chyba bude v php někde v nav-menu.php nebo tak ? Protože kdyby to byla chyba v CSS, nešlo by ul prostě odstranit z jejího místa v html kódu, že. Děkuji za jakékoliv nápady.

    CSS soubory v šabloně:

    http://www.tkvp-tabor.cz/wp-content/themes/tkvp/style.css

    http://www.tkvp-tabor.cz/wp-content/themes/tkvp/css/menu.css

    Použité pluginy:

    Easing Slider 1.2

    Image Widget 3.3.7

    Mingle forum 1.0.33.2

    NextGEN Gallery 1.9.3

    Relevanssi 2.9.14

    TinyMCE Advanced 3.4.5.1.

    #14268

    Lukenzi
    Participant

    Vůbec nerozumím tomu v čem je problém, v administraci nebo na webu?

    Problém je se správným výpisem těch stránek v menu v administraci, které mohu přidat do menu. V menu v panelu “Stránky” se mi stránky v záložce “Zobrazit vše” nezobrazují podle nastavené nadřazenosti stránek – podle jejich nastavené hierarchie.

    to mi hlava nebere…

    Jinak na webu nevidím problém, ať přejdu na jakoukoliv stránku menu je pořád stejné

    #14269

    Greg
    Participant

    Problém je v administraci. Na stránce je vše v pořádku. Špatně se vypisuje nadřazenost stránek v panelu “Stránky” v záložce “Zobrazit vše” na druhé nebo další stránce. Na první stránce je vše OK.

    #14270

    Lukenzi
    Participant

    Aha už si rozumíme, to bude patrně nějaká chybka ve WP mám podobný problém s rubrikami, ještě se na to podrobněji podívám večer.

    #14271

    Greg
    Participant
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti