Lze zjistit, kdo na Facebooku sdílí mou stránku?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Lze zjistit, kdo na Facebooku sdílí mou stránku?

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 12 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18189

    Madsim
    Participant

    Dobrý den,
    mám webovou stránku přes WordPress. Chci uspořádat soutěž, ale chci dát podmínku, že soutěžící musí dát mé stránce ,,like” na Facebooku a ještě ji sdílet. Zajímá mne, jestli se nějak dá zjistit, zda ona osoba skutečně stránku sdílela?
    Děkuji za odpověď každému, kdo si najde čas.

    #18194

    cerw13
    Participant

    Bohužel, protože lidi můžou na FB sdílet i pouze mezi přáteli a to neuvidíš. Leda dát podmínku, že musí sdílet příspěvek veřejně. Ovšem tady můžeš narazit, protože průměrný uživatel neví, jak si nastavit soukromý na FB a zároveň, jak pro jednotlivý příspěvek dát veřejné sdílení.

    #18195

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    tak osobně si myslím, že by to šlo. A to za pomocí Facebook Insights.
    Malá ukázka, ale pouze zobrazení v grafu je popsána tady. Zřejmě by se musela napsat nějaká Facebook Appp, ale to je asi téma do jiné diskuse.

    #18210

    admin
    Keymaster
    Web

    Pro jednoduché informace je možné použít stránku http://like.met.cz, kde získáte informace o tom, co se uživatelům z vašeho webu nejvíce líbilo. Stačí zadat doménu a zobrazí se přehled nejoblíbenějších stránek či příspěvků (s konkrétními počty “To se mi líbí”).

    Přehled všech “lajků” lze u Facebookové stránky také nalézt a jako administrátor stránky na Facebooku máte tyto informace k dispozici. Stačí se přepnout do administrace stránky a vlevo pak najdete počet posledních hodnocení “To se mi líbí”, konkrétně je tam modrý odkaz “Zobrazit označení To se mi líbí”. Otevře se nové okno, kde uvidíte všechny uživatele, kterým se stránka líbila. Hned nahoře vlevo je také přehled “Upozornění”, kde vidíte kdy a kdo naposledy “lajkoval” nebo sdílel. Podobně konkrétní přehled sdílení jsem ale nikde nenašel. Když přejdete na Insights (Přehledy), tak můžete v sekci Příspěvky dokonce nalézt, komu se líbil konkrétní publikovaný příspěvek (a kdo a kde ho sdílel).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti