Login ve WP – prosím pomoc

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Login ve WP – prosím pomoc

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  weskomfort a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20194

    rizoto
    Participant

    Zdravím,
    jsem v tomhle nováček.Jsem vlastně rád, že se mi podařilo založit doménu, zařídit hosting a nějak se prokousat základním nastavením WP.
    Abych popsal svůj problém – chci mít poměrně jednoduchý web kde budu vkládat každý den do hlavní sekce obrázky které budou mít určitou informační hodnotu.Chci, aby registrovaní uživatelé mohli tyto obrázky komentovat popřípadě nějak hodnotit ten obrázek (něco jako like na FB).

    Hlavní věc, která mi ale nejvíce vrtá hlavou je jak umístit login.Stáhl jsem si na stránkách jednoho profi studia pěknou profi šablonu (free) a jsem s ní spokojený.Nějak se mi podařilo umístit nápisek “Login” do prava dolů ale tam to samozřejmě nikdo neuvidí.To je první věc – že bych to chtěl mít v pravo nahoře jako každá stránka – jak to udělat?
    Další věc je, že nechci aby museli uživatelé zdlouhavě klikat na login a až pak vyplňovat údaje ale aby tam rovnou byla ta tabulka k vyplnění údajů a jen tlačítko “přihlásit se”…A poslední věc s loginem, že chci aby se přihlašovali jakoby přímo na té moji stránce.Třeba tady do tohoto fóra mě to při přihlašování hodilo na wordpress login a tam jsem se musel přihlásit.Já bych chtěl, aby se uživatelé přihlásili v prostředí té moji šablony neboť se mi defaultní vzhled WP moc nezamlouvá.
    Kdyby mi někdo mohl poradit jak na to a hlavně zda je to vůbec nějak možné tak budu moc vděčný.

    děkuji

    #20207

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    zkuste plugin Sidebar Login

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti