Locker content plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 9 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22143

    Azifaral
    Participant
    Web

    Zdravím,

    chtěl jsem se zeptat, zda někdo nevíte o nějakém Content Locker pluginu pro WordPress. Jedná se mi o to, že bych potřeboval zaheslovat určitou část příspěvku.Našel jsme něco takového Opt-In Content Locker for WordPress, ale on třeba neumí nadefinovat dobu platnosti toho přístupu. A podle komentářů mi nepřipadá, že by ten borec byl extra sdílný pro úpravy :)

    Konkrétně můj požadavek. Budu mít příspěvky s popisem modelek, které budou obsahovat klasické údaje (jméno, popis, fotky atd.) a ty by byly obecně přístupné, ale kromě jiného také např. kontaktní údaje a k těm bych chtěl dát přístup pouze mnou registrovaným uživatelům. A ten registrovaný uživatel by ode mně za určitých podmínek dostal user/heslo a když by chtěl si ten údaj odemknout tak by ty údaje napsal a ony by se mu ukázaly. Takto by to mohl dělat na všech takto zaheslovaných stránkách. Toto by více méně ten Opt-In Content Locker splňoval, jenom mi tam chybí ta větší správa na těmi uživateli.

    Díky za info.
    Azifaral

    #22144

    Azifaral
    Participant
    Web

    Oops, tak jsem to hledal trochu špatně. :) Musím hledat Paid content pluginy, tady jsem našel jeden ze seznamů, tak odzkouším. Nicméně pokud má někdo zkušenost s pluginem tohoto typu tak budu rád.

    Azifaral

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti