Lightbox Guestbook

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3656

    SombreroMickey
    Participant

    Dobrý den,

    marně se pokouším přijít na řešení:

    uživatel chce zanechat vzkaz > klikne na “Zanechat vzkaz”. Poté vyskočí Lightbox kde vyplní jméno email … captcha dá odeslat, vzkaz se uloží do administrace kde ho administrátor schválí a vzkaz se publikuje na stránku. Nevíte o něčem ideálně “hotovém” řešení ? Děkuji

    #16457

    admin
    Keymaster
    Web

    Klasické komentáře ve WordPressu? A pokud musíte formulář zobrazovat v novém okně, tak můžete zkusit použít návod přímo pro Lightbox. Velmi jednoduché vlastní řešení lze také spáchat s pomocí funkcí comments_popup_link() a comments_popup_script().

    Další možností je použít klasikou návštěvní knihu (aneb Guestbook), nějaké tipy na různé pluginy naleznete i tady na fóru.

    #16458

    SombreroMickey
    Participant

    Mohu se zeptat, nemohl byste mi s tím pomoct, poměrně spěchá, děkuji.

    #16459

    admin
    Keymaster
    Web

    Můžeme, ale rychle to určitě nebude :-) Pokud se to nepodaří vyřešit, napište na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to časem podívat. Nezapomeňte pořádně popsat, co je vlastně cílem, někdy stačí něco drobně změnit a řešení se najde samo…

    #16460

    admin
    Keymaster
    Web

    Dorazilo emailem:

    Děkuji za návod, opravdu to bylo docela lehké, jen si s Jquery moc nevěřím

    Nyní mám menší nesrovnalost s fcí Read more (the_content("Text")), mám vypsáno asi 10 příspěvků (custom post type), pokud zmáčknu některý z Read more odkazů rozbalí se všechny nikoliv pouze jeden článek. Netušíte problém, jestli je vůbec řešitelný?

    Ještě by se mi hodilo, když si kliknu na článek, rozbalí se, kliknu na druhý a ten první co jsem rozbalil se složí. Je to reálné?

    Takže se asi nějakým způsobem zadařilo, ale uvítali bychom nějakou ukázku, případně konkrétní řešení :-) Další dotaz je pak zadán zde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti