Kopírování obrázků z "Modal Window"

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Práce a zakázky Kopírování obrázků z "Modal Window"

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  exe a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2592

    exe
    Participant

    Dobrý den, potřebuji povolit “kopírování obrázků” pravým tl. myši z “Modal Window” jedná se o galerii

    Pretty Photo 3.1.4. Ve wp není galerie jako plugin, ale skript využívá přímo šablona.

    Nebo druhá varianta: přidat do okna button/text (kopírovat obrázek)

    Poradí prosím někdo? Děkuji

    #13898

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže používáte v šabloně skript prettyPhoto (verze 3.1.4) a nepoužíváte např. plugin prettyPhoto Media. Mohu se zeptat proč plugin nevyužíváte? Měl by vše bez problémů integrovat přímo do WordPressu?

    A chcete tedy upravit samotný skript prettyPhoto tak, aby se mohlo kopírovat pomocí pravého tlačítka z “Modal Window” (tedy z okna se zobrazeným obrázkem) nebo tam přidat speciální tlačítko pro kopírování? Jedinou zmínku jsem našel na fóru autora, který upozorňuje, že to není možné, protože je obrázek překrýván nějakým prvkem. Ale dalšímu z uživatelů se to patrně upravit podařilo a je tam i ukázka kódu…

    Nejdříve by to asi chtělo vidět skript, pomocí kterého jste vše integroval do WordPressu a jaké parametry načítáte…

    #13899

    exe
    Participant

    Šablonu jsem koupil už hotovou s integrovaným skriptem (z themeforest) a zatím jsem galerie “rozřazoval” ručně kódem, proto jsem zatím neuvažoval o žádném pluginu. Stejně by plugin asi neřešil možnost/nemožnost kopírování obrázků.

    V “Modalu” v krycím elementu obrázku jsou další dva elem. s posuvníky, které se do krycího elem. načítají příkazem v js. Řešení určitě existuje a nebude složité, ale člověk musí umět číst v kódu. (prohlášení autora skriptu, že něco nelze je úsměvné) Zatím jsem to vyřešil laicky a to zmenšením aktivní “klikací” plochy vč. krycího elementu.

    Pokud máte zájem a čas mi pomoci, nejenom s tímto, ale i s dalšími úpravami, rád Vaši nabídku příjmu. Odkaz na web pošlu, ale e-mailem (web je komerční a zatím se nejedná o veřejnou verzi).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti