Konstanta

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  namestii a poslední změna je stará 6 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34512

    namestii
    Participant

    Mám na webu na několika stránkách čísla, která průběžně aktualizuji. A abych to nemusel dělat vícekrát, potřeboval bych poradit, jestli neexistuje plugin, kde bych to číslo zadal a do stránek pak jen vložil “odkaz”, něco jako [konstanta1].
    Př.:
    – Tento týden napadlo [konstanta1] cm.
    – Můžete se těšit na [konstanta1] cm sněhu, který napadl tento týden.
    Díky.

    #34513

    Azifaral
    Participant
    Web

    Asi to bude vypadat, že ten plugin který vám doporučím je takový “na všechno” (něco jako krevety ve Forest Gump :D), protože jsme o něm psali zde a zde ale opravdu si myslím, že to bude i v tomto případě fungovat. Zkuste použít Shortcoder, díky kterému můžete na jednom místě nadefinovat jakýkoliv obsah, ten pomocí shortcode vložit do x stránek a pak jej z toho jednoho místa měnit a upravovat, případně zakázat.

    #34522

    namestii
    Participant

    Našel jsem i další pluginy – zaklínadlem je slovo “reusable”.
    Ale ani jeden nefunguje .-( Je tam problém s WPBakery Page Builder, kde to vezme jen v klasickém bloku textu, ale jakmile to vložím do jiného bloku, např. pro nadpisy či oddělovač s textem, tak to prostě napíše ty znaky [sc name=”…”] a nepošle to tam tu konstantu. .. Co s tím?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti