Knihovna médií – Složky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  deep_six a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1468

    deep_six
    Participant

    Zdravím, existuje nějaký plugin na rozsložkování médií? Pokud mám v knihovně médií více obrázku/souborů, stává se celá knihovna hodně nepřehlednou.
    Narazil jsem na plugin Razuna, ale ten se mi nepodařilo rozchodit, chce to po mě natavení pro připojení a nejsem si jist, co vyplnit.
    Díky za nápady.

    #10803

    admin
    Keymaster
    Web

    Projekt Razuna (a jeho napojení na WordPress) vypadá zajímavě. Ale funguje to tak, že mediální obsah spravujete zcela mimo WordPress (buď pomocí placené služby nebo aplikaci zprovozníte na svém hostingu) a poté už jen vkládáte potřebné mediální soubory např. do příspěvků.

    Záleží hodně na tom, co si představujete pod rozsložkováním médií? Teoreticky vám může být zcela jedno, co se s nimi děje na disku (adresářová struktura), ale i to je možné řešit.

    Obecně jsou média členěna podle toho, ke kterým příspěvkům/stránkám byla přiřazena a samozřejmě můžete vyhledávat i podle jejich názvu. Další třídění umožňoval např. plugin Media Tags, a to pomocí štítků přidávaných k mediálním souborům.

    A pokud vás zajímá nějaká speciální funkčnost, tak už bude asi lepší použít nějaký plugin pro komplexní galerie. Projděte prosím související vlákna, kde naleznete mnoho tipů na užitečné pluginy.

    #10804

    deep_six
    Participant

    Díky za info, s WordPressem začínám, tak zatím zkoumám možnosti, ještě jednou díky, pokoukám po fóru.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti