Jaký plugin pro rozbalovací seznam

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Jaký plugin pro rozbalovací seznam

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  johny_r a poslední změna je stará 5 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35580

    johny_r
    Participant

    Dobrý den,
    marně hledám plugin, který by uměl následující:
    Na stránce potřebuji zobrazit jednoduchý seznam položek (řekněme “tabulku” s 2-3 sloupci). Při kliknutí na položku by se buď měly rozbalit nebo jinak zobrazit (pop-up, sidebar) detaily dané položky (v mém případě odkazy na média, pdf dokumenty, daší odkazy) týkající se dané položky opět nejlépe rozdělené do kategorií. Existuje něco takového?
    Představuji si něco jako seznam zaměstnanců, kdy se po kliknutí ne člověka objeví jeho kontakty apod. Akorát potřebuji, abych si kategorie těch zobraných odkazů a informací mohl sám specifikovat, protože nepůjde o seznam lidí.

    Díky za pomoc.

    #35581

    Jakub
    Participant
    Web

    Myslím, že to by šlo poskládat třeba z nějakého shortcode pluginu (viz https://getshortcodes.com/shortcodes/) dát sloupce a do nich accordiony, které rozbalí víc informací. Otázka je, co to má být za položky a nakolik to má být automatizované.

    #35583

    johny_r
    Participant

    Díky, podívám se na to. Má to být seznam skladeb, kde v základu bude název a nějaký popis a po kliknutí by se měly objevit odkazy na noty, nahrávku, příp. nějaký bližší popis apod. Problém je v tom, že bych potřeboval, aby se to generovalo samo z nějakého user-friendly back-endu, kde bych klikl přidat položku, vybral soubor s notama, vybral média, napsal popisy a na stránce by se to automaticky řadilo třeba podle abecedy. Ten accordion vypadá pěkně, ale předpokládám, že bych tam musel všchny odkazy a spol nakrmit ručně.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti