Jakou sablonu

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Xork42 a poslední změna je stará 6 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33278

    Xork42
    Participant

    Ahoj,

    mam stranky http://geo.wz.cz/
    poskytovatel webzdarma.cz
    wordpress 4.8 cs

    potrebuju poradit s sablonou, mam ted Twenty Fourteen a chci jen leve bocni menu, nevim jak se zbavit horniho, nebo mit v hodnim neco jineho a aby nerolovalo, ale zustalo staticke, neco jako vidim na tomto webu.
    Jak na to ? prochazim nastaveni a ikdyz mam zaskrtle leve bocni menu tak se ukazu je i to horni …

    S diky Helena

    #33282

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona Twenty Fourteen má myslím horní vodorovné menu plovoucí, takže se pohybuje společně s posunováním webu dolů (aby bylo prostě stále vidět). Koukám na odkazovaný web a tam se nepohybuje, což nevím, jak jste dokázala? Toto menu si ale můžete libovolně nastavit v menu Vzhled – Menu, takže tam můžete zobrazovat libovolné věci… Můžete mít jiné boční menu (nebo ho nezobrazovat) a jiné horní menu… Obávám se, že horní menu jednoduše vypnout nepůjde, protože jde o součást šablony, ale nezkoušel jsem to, možná by to šlo pomocí nějaké snadné funkce, ale v nastavení to asi nebude. Pokud tam nebude přiřazeno žádné vytvořené menu, tak se budou patrně automaticky zobrazovat nějaké základní stránky…

    #33286

    Xork42
    Participant

    Diky za odpoved,

    pomohlo mi ze jde mit vic menu, nastavila jsem jine pro horni a jine pro leve a uz se horejsi nehybe. Predtim ten pohyb asi zpusobobalo to, ze jedine menu bylo nastavene pro horni i leve.

    Jde nejak v teto sablone nastavit aby se leve menu nerolovalo zaroven se strankou ?

    #33308

    admin
    Keymaster
    Web

    Ať to zkouším, jak to zkouším, tak mi levé menu zůstává na svém místě a nikam se nepohybuje? A na odkazovaném webu se pohybuje také jen horní menu? Nebo jsem něco nepochopil? Zajímavá je každopádně situace, kdy není nahoře nastavené žádné menu a horní navigační menu se pak v tomto případě nepohybuje také…

    #33316

    Xork42
    Participant

    mozna si trochu nerozumime s plovouci a pevne

    Plovouci jsem myslela to ze je ukotvene jako kdyz ukotvis horni radek v excelu a je porad videt a ostatni radky roluji pod nej a menu pod nej “plave”.

    Ja bych chtela aby obe menu byli nehybne, ukotvene, aby se rolovala jen stanka uprostred a samotne menu ne.
    Nebudu tam mit milion polozek, takze by pri normalne velkym monitoru melo byt vse videt.

    Ted mam muj web otevreny ve starem firefoxu a horni menu je fixni, stranka se roluje pod nej a bodni menu take. At je otevrena stranky z horniho nebo z bocniho menu.

    Pak mam web otevreny v aktualni chromu a pokud mam zobrazenou stranku z horniho menu, tak se to hybe cele i menu, ale pokud mam zobrazenou stranku z leveho menu tak se horni menu nehybe … achjo

    Je nejaka sablona podobne teto, ktera neobsahuje horni menu ? a ma nehybne leve menu ?
    Zkousela jsem tusim Twenty Fifteen a tam je jen leve menu, ale text stranky je nejak divne formatovan a ma strasne siroke okraje a to se mi nepodarilo vypnout.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti