Jak přidat položky menu "doprava nahoru" k datu?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Jak přidat položky menu "doprava nahoru" k datu?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  vasek.vavra a poslední změna je stará 12 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1103

    vasek.vavra
    Participant

    Dobry den, prosim – jakym zpusobem mohu pridat dalsi polozky “doprava nahoru”, tedy do prostoru, kam WP vypisuje datum? Jde mi o web http://www.zslukasove.cz/dev. Sablona je to Yootheme Vanilla. Zkousel jsem vsechny pozice, ale nikdy se mi nepodarilo trefit se primo za nebo pred to datum. Je to mozne udelat pres widgety? Nebo se musi jit pres upravu kodu? Ja vim, ze me mozna odkazete na oficialni podporu Yootheme, ale cekam na jejich reakci uz nekolik dnu a zatim porad nic… Tak treba se bude o nejakou prkotinu, ktera se pouziva obecne vsude a neni vazana na Yootheme a jejich Vanillu. Dekuji.

    #8947

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Datum je ve zdrojovém kódu vázáno na div “date”.

    Tudíž se pokuste ve zdrojovém kódu hlavičky(header.php) vyhledat například v PSPADU slovní spojení “date” a do divu “vmáčknout” ještě daný obsah.

    Neteyes.cz

    #8948

    vasek.vavra
    Participant

    Diky, nakonec se mi to tam podarilo dostat pomoci widgetu, ale je to nejak rozhozene – podsazene pod radek… Nevadi, zkusim poresit s Yootheme.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti