Jak nainstalovat a nastavit WP, aby byl blog a diskuse v oddělených subadresářích

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak nainstalovat a nastavit WP, aby byl blog a diskuse v oddělených subadresářích

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2293

    bajola
    Participant
    Web

    Popis situace:

    Mám statický web v html na doméně http://www.neco.cz, podstránky http://www.neco.cz/podstranka.html. S tímto nechci nic dělat a nijak do toho zasahovat. Nyní potřebuji na web přidat blog a diskusi a chci to řešit pomocí jedné instalace WordPressu s tím, že blog bude na adrese http://www.neco.cz/blog/ a diskuse bude na adrese http://www.neco.cz/diskuse/ Současně nechci, aby se soubory WordPressu nepletly mezi již běžící html stránky.

    Otázky:

    – do jakého adresáře nainstalovat WordPress

    – jak konkrétně provést, aby se blog a diskuse zobrazovali ve shora uvedených adresářích

    Díky za rady

    #12974

    admin
    Keymaster
    Web

    WordPress můžete nainstalovat např. do adresáře wp, postupovat můžete podle manuálu (anglicky). V podstatě tak bude WordPress nainstalován ve svém vlastním adresáři, pouze několik souborů přesunete do rootu (viz manuál výše). “Blog” pak bude stránka s příspěvky a “diskuze” bude normální stránka s nějakým fórem, např. bbPress.

    Duplicitní dotaz je zde.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti