Jak na tvorbu různých menu

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1518

    mloup
    Participant

    Jsem fotograf, ktery si chce zalozit vlastni webove stranky ve wordpressu. Chci mit hlavni menu, kde se bude zobrazovat obligatni menu jako o mne, portfolio, galerie, cesty, atd. Mam problem s cestami. Po kliknuti na link cesty se dostanu do podstrany “seznamu navstivenych mist”. Zde stale bude viditelne hlavni menu. Pote rozkliknu jednu zemi, napr. nemecko a chci aby se mi na teto strance objevilo menu, ktere se bude venovat jenom te ceste, tj. menu jako: uvod cesty, harmonogram cesty, zapisnik, fotogalerie, dalsi cesty….

    Jakym zpusobem nastavit toto “druhotne” menu, aby se zobrazovalo jenom u dane strany o cestovani (nebo jine stranky, kde potrebuji jine, nez hlavni menu?

    #11044

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pokud chcete ono menu POUZE na stránce např. Německo, pak to lze. Nejdříve si vytvořte soubor, který bude definovat vzhled oné stránky (návod). Následně do tohoto souboru zkopírujete obsah souboru page.php v adresáři se šablonou vašeho webu a zde nahradíte klasický výpis menu svým menu –

    <?php wp_nav_menu( array('menu' => 'nemecko' )); ?>

    Poté si v administraci vytvoříte menu s názvem “nemecko” a vložíte sem pouze stránky, které chcete, aby se v něm zobrazily. Pokud to není ono, potřebujeme lepší popis problému.

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti