Jak aktivovat češtinu u woocommerce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Jak aktivovat češtinu u woocommerce

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  zabza a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1898

    panzeleny
    Participant

    Dobrý den, nainstaloval jsem plugin CODESTYLING LOCALIZATION a ačkoli vidím ve WP administraci/tools možnost lokalizace (nejen) woocommerce pluginu, tak nikde nelze tu češtinu aktivovat. Našel jsem na youtube videonávod, avšak ani dle něj se čeština, ač je ve woocommerce přítomná, neaktivuje. Funkce rescan sice proběhne, ale změna se oproti všem návodům vůbec neprojeví. Nikde není ani informace o tom, zda třeba woocommerce resp. plugin CODESTYLING LOCALIZATION nejsou DEMO, které by mohly funkce lokalizací zablokovány. Stránky pluginu jsou natolik zmatečné, že dle nich se postupovat nedá už vůbec, což dokazuje i dost obsáhlá diskuse, kde jsou různá řešení a ani jedno evidentně nefunguje. Můj dotaz zní: existuje vůbec nějaký funkční návod? Jedná se o poslední verzi WP.

    #12299

    zabza
    Participant

    Já tuto kombinaci používám a zcela bez problémů.

    Předpokládám, že stránky jsou v češtině. Pokud je woocommerce stažena prostřednictvím správce pluginů v administraci WP tak by měla základ češtiny již obsahovat. V seznamu pluginů se zobrazuje jako E-shop s verzí 1.6.3. (verze k dnešnímu dni 14.8.2012)

    Pokud byla stažena odjinud tak nevím jaká je ta čeština v eshopu.

    Jinak při stažení obou zmíněných pluginů pomocí správce pluginů v administraci WP nejde o žádné demo ale o plnou funkční verzi.

    Domnívám se, že uvedené může opravdu dělat to, že WP není nainstalován v češtině a nebo počeštěn.

    Pokud tomu tak není bude zrada jinde, ale to bez odkazu neposoudím. Doufám, že jsem alespoň trochu poradil.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti