Instalační šablona

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Azifaral a poslední změna je stará 3 roky, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38768

    f3nix
    Participant

    Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám pro organizaci, např. http://www.neco.cz zakoupenou šablonu – GeneratePress. Potřebuji pro jednotlivá střediska, např. 01.neco.cz vytvořit instalační šablonu, která by byla postavena na té zakoupené, ale měla již předpřipravené texty, obrázky, nastavení. Středisko by si ji poté jen upravilo
    Předpokládám, že to půjde nějak přes child šablonu, ale dál nějak nevím.
    Děkuji za pomoc.

    #38771

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    no jde o to kolik tam asi plánujete úprav a samozřejmě kde všude ty úpravy budou. Ale jinak bych to viděl jako kombinaci, kdy některé věci budete muset mít v child themes (single.php, style.css, header.php, footer.php) a pak případně import příspěvků, případně stránek, které budete mít předpřipravené, pomocí Import v Nástroje/Import/Wordpress.

    Pokud to ale budete provozovat všechno na jedné doméně 2.řádu a budete vytvářet jenom domény 3. řádu, tak co se týká designu atd. tak bych to viděl na použití wordpress multisite, kde právě použijete jedno nastavení šablony a pak už jenom budete měnit texty.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti