Instalace se nezdařila: Stažení se nezdařilo. cURL error 77:

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Instalace se nezdařila: Stažení se nezdařilo. cURL error 77:

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34597

    Monica
    Participant

    Instalace se nezdařila: Stažení se nezdařilo. cURL error 77: Toto hlášení se neustále zobrazuje. Nelze nainstalovat šablony, pluginy ani provést aktualizace. Nevíte prosím, kde by mohl být problém? Děkuji za případné návrhy řešení.

    #34599

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém se vyskytuje od samého začátku nebo se objevil nedávno? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Seventeen? Používáte HTTPS? Jaký používáte hosting?

    #35759

    admin
    Keymaster
    Web

    Stejnou chybovou hlášku jsem zrovna řešil u jednoho webu a problém byl v tom, že byl poškozen certifikát, který komunikuje s adresářem pluginů a šablon. Konkrétně jde o soubor wp-includes/certificates/ca-bundle.crt a doporučil bych zkontrolovat jeho velikost, protože se stalo, že byl při instalaci WordPressu patrně poškozen během kopírování na FTP (pomocí WinSCP).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti