instalace šablony

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2504

    morca
    Participant
    Web

    Dobrý večer,

    chtěl jsem se zeptat, jestli by mi někdo nainstaloval novou šablonu. Tu předchozí jsem si vytvořil, ale tuhle bych rád, kdyby mi ji někdo nainstaloval.

    pište na: njakub@seznam.cz

    Moc díky,

    Jakub

    #13537

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    nainstalování šablony je jednoduchá věc – aktivuješ v admin menu.

    Máš namysli nějaké úpravy nebo dokonce tvorbu?

    #13538

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, jak píše Bigdrobek. Instalace šablony se provádí v menu Vzhled – Šablony – záložka Instalace šablon. Na této stránce je možné také vyhledávat šablony z oficiálního adresáře schválených šablon a jedním kliknutím je pak rovnou nainstalovat a aktivovat.

    Dále existuje mnoho placených (aneb prémiových) šablon, většinou v ceně od 30 do 100 dolarů. Jedním z největších serverů s placenými šablonami je ThemeForest.

    Samozřejmě je možné vytvořit i šablonu na zakázku, ale tam bude cena vyšší a většinou se toho účastní grafik (návrh vzhledu), kodér (převod .psd do HTML) a nakonec WP programátor (nasazení HTML do podoby šablony pro WordPress).

    Nejdříve ale pořádně zvažte, co vlastně chcete a potřebujete. První varianta je zdarma, druhá je cca do 100 dolarů, třetí se pohybuje kolem 10 tisíc Kč.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti